onsdag 8 augusti 2012

Wensday

Vad har vi gjort idag...? Kl 08.00 kom snickarna hit i morse och började kakla om i köket. Strax innan lunch blev de strömavbrott i typ hela Tyresö och nu på kvällen sattes de på igen. Så vi har typ lekt,målat och packat ner lite. Jag var hos läkaren som bedömde att jag inte kan jobba nu så hon sjukskrev mig. Hon beordrade mig att ringa min magläkare i morgon bitti och be om en akuttid för min mage är väldigt dålig. Så jag ska göra de. Känns jobbigt.. på fredag ska jag på ultraljud oxå men de skrev jag i förra inlägget tror jag..? =)

Vilda somna runt sju så vi får se hur dåligt hon kommer sova i natt..=/ Men rätt skönt för oss att ha egen tid. Så jag och Thomas har suttit och spelat kort och pratat. =D Jätte mysigt. Vi har till och med skrattat ihop! Det va länge sen =).

Riktigt mysigt med strömavbrott. <3

Nu har vi iaf packat ner lite av de som vi inte behöver ha, typ Vildas böcker,mina böcker,tavlor i v-rum och så nästan alla våra glas i vitrinskåpet. Jag hatar vårt vitrinskåp btw!! Skulle jag, så skulle jag slänga ut de! Ska köpa ett nytt sen... måste bara se hur de kommer se ut i nya lägenheten först.

Vi har haft en underbar åska idag oxå... så nära och de lät så högt! Det nästan vibrera i kroppen på mig. =)

Annars är de lugnt... jag tar dagen som den kommer nu med magen och letar fakta om magsår och sånt.. Om jag ska gå efter all fakta som läkare har tagit fram så har jag en så pass allvarlig sårsjukdom i magen att de skulle behövas operera. MEN läkarna vill ju proppa i mig en MASSA mediciner som inte funkar och som bara gör de värre innan de ens vill rekommendera något sådant för mig. Vilket jag tycker är absurt för jag har gått och haft ont i 7 månader med medicin och nu med den starkaste medicinen och de blir bara värre! Så i morgon när jag ringer kommer jag vara hård som bara den !! Nu MÅSTE jag fan få hjälp på riktigt! Jag vill inte ha mer Esomeprazole eller någon annan medicin för den delen!

Eeeeeh boring.. min blogg har blivit en sjukblog... =/ Trist!

Får börja om sen. =)

Ha de king, tingling