måndag 12 december 2011

Snart natt

Ska strax gå och sova men Thomas ska prata HÖGT och tydligt i telefonen med sin arbetskompis.. snart vaknar väl Vilda oxå..=S Hoppas inte.
Aa men jag och Vilda har haft en myskväll idag bara hon och jag. Vi gosade och kollade på tv och sen somna vi hehe. =)
Ska gå in och lägga mig bredvid henne igen nu.

God natt alla

XoXo // Nelly

Skit oxå..

Jag gjorde en tabbe, tog åt mig av en sak som jag egentligen inte borde tagit åt mig av och jag skrev till henne! Jag borde inte ha gett henne den responsen som hon vill ha! För hon vill att jag reagerar och hon vill kunna sätta sig på mig! Svarar hon kommer jag inte svara tillbaka, för hon är inte värd min dyrabara tid och hon ska inte få den "näringen" för att växa själv. Hemska människa, nu är det slut för gott! Poff Nu är du borta ! =D

XoXo // Nelly

Måndag igen

Har lämnat min älskade unge på dagis och nu är jag hemma igen. Läste igenom min egna blogg och kom på att ni som inte känner mig kanske tyckte att jag var en idiot som skrev om att folk har fördomar om fetma och stjälper tjocka människor. Jag skrev inte så bara för att jag är avundsjuk på smala människor utan för att jag tycker det är idioti att mobba! Jag har själv vart smal, som sagt inte pinnsmal men smal med former. Bild bevis kommer här......................................







Jag har alltså inte alltid sett ut som jag gör idag. Jag var mullig innan jag lyckades gå ner till de som ni ser på bilderna och varför jag gick upp så mycket som jag gjort nu är för att jag var slarvig med mat och träning och jag blev gravid 3 ggr. Första vart missfall, andra vart abort och tredje aa då kom Vilda =D. Efter att vi fick Vilda har jag gått ner 16 kilo.. jag har inte lyckas mer än de för jag vart ju gravid igen nu i september. Det barnet dog i min mage.. =,( Så jag satte in en hormonspiral nu i oktober/november. Som många av er kanske kan förstå nu är att min kropp har utsatts för en djävulskt massa hormoner och på så vis rubbat min balans i kroppen rejält. Så nu får jag kämpa extra mycket för att gå ner i vikt. För mig gör de inget då jag har hittat zumban som jag älskar så det är bara kul att gå och träna. Och det hjälper mig massor. Sen jag började med zumban så har jag ju gått ner 10 kilo. =)
Ville bara rätta till allt så ni som tyckte jag var orättvis (om någon tyckte de) så vet ni nu hur de låg till. Oavsett om jag är smal eller tjock så tycker jag inte att de är ok att mobba någon för deras övervikt eller någon annat heller för den delen. Det är inte heller ok att mobba någon som är rak och pinnsmal!
Var tacksamma för den kropp ni har fått och försök att ta hand om den! Er kropp är ert tempel! ;)

Idag ska jag åka till arbetsförmedlingen och försöka få tag i en jobbcoach att prata med. Jag behöver hjälp med att hitta mig ett lärlingsjobb som målare. Plus att det vore bra att få ersättning nu när min mamma ledighet går ut. Jag längtar så mycket till den första morgonen som jag ska till mitt nya lärlingsjobb och få lära mig att spackal väggar hehe för de är typ de jag får börja med. =P Det gör inget för kan man inte spackla rätt så blir de inge bra jobb med resten sen. Ska iaf bli SÅ kul! Och Vilda går ju på dagis helt nu, inte HELTID än eftersom jag inte jobbar men snart hoppas jag att hon kan gå till fyra iaf. =)
Kl tolv öppnar arbetsförmedlingen.. eller de har öppet nu men bara så man kan gå in och sitta vid datorerna. Det finns ingen jobbcoach där än. Ska skriva in mig och prata. Iiiiiiiiih jag tycker de ska bli skit kul hahahaha.

Aa jag saknar Patricia och Micke oxå... de är i Spanien nu och har de bra och Patricia visar Micke runt i sitt hemland. =) Hon skrev till mig att hon vaknar varje morgon med ett jätte leende och att hon inte kan sluta le på hela dagen. Hon är så lycklig att få vara hemma och visa Micke alla platser. =) Jag började nästan gråta när jag fick de smset. Att veta att hon är så lycklig gjorde mig enormt lycklig! Nästan så jag tycker de ska flytta till Grand Canaria. Men då skulle jag sakna dem sjuuuuuuukt mycket!! Fast åh andra sidan så kan vi åka dit och hälsa på och de kommer ju hit och hälsar på då. Men tror inte att det kommer flytta dit. =)
Saknar Tina oxå.. Vi prata i förrgår och jag ringde igår men fick inge svar då. Vi ska försöka ses i veckan nu. Ska ringa henne idag igen. =)
Imorn har Vilda Lucia mys på dagis och jag har köpt henne en tomtemor klänning och tomte mössa som hon ska ha på sig imorn. Ska bara åka och köpa ett batteri till hennes ljus oxå som hon ska ha med sig. =D Hon kommer vara såååå söt hihihi ( DET ÄR HON ALLTID ÄNDÅ) =)

Nä nu ska jag ta och diska undan lite så de blir fint i köket igen.. =)

XoXo // Nelly