måndag 27 augusti 2012

Halloj

I lördags var vi på kräftskiva på landet och hade mysigt med familj och vänner! Vilda fick åka båt för första gången och självklart så älskade hon det! Vilda är en riktig fart älskare haha. =) Vildas farbror Tobias körde hans båt och Emma,Filippa,Artur,Thomas och Vilda fick åka med. =)
I söndags så åkte vi till Kista centrum med Patricia och Micke och shoppade. Det var jätte mysigt och kul. =) Köpte ett par mjukisbyxor, tights,en tröja,ett linne och en klänning. Thomas köpte en tröja och tre par boxer shorts. Vilda fick ett armband. =) Denna gången shoppade vi till oss.. tror inte vi har handlat kläder till oss på månader om jag ska vara ärlig.. bara till Vilda. Och nu behövde vi lite nya kläder iaf. =) Nästa gång vi får pengar ska jag köpa lite nya kläder till Vilda oxå.. =) Kan inte låta bli hahaha =P Men det blir nog nygamla kläder från loppis. =) Varför kasta ut massa dyra pengar på kläder hon bara kan använda ett tag? Tycker jag är onödigt. =)

Thomas är tillbaka på jobbet idag och Vilda är på dagis så det känns tomt här hemma.. =/ Men jag vänjer mig snabbt hehe.

Ska inte göra något speciellt, hänga hemma och vila magen. =)





Hihi ja, man ser att de båda gillade det skarpt! =)

Seize The Day <3