måndag 18 juli 2011

Ätit middag

Nu har jag badat och ätit middag. Sitter och tittar på arga snickarn och mobil bloggar. Vilda hällde ut Cola över datan idag så nu funkar inte alla knappar. Tror vi måste köpa en ny. Har beställt ett överkast,två vägglampor och en hall matta från jotex idag.. =) Snart kommer bilderna jag framkallat oxå. Jag har ramat in tre stora bilder på vilda oxå. Måste köpa en till ram för jag hade fyra stora bilder. Men det tar jag sen. Det blir en lugn dag imorn med.. Sen på onsdag ska jag ner till centrum.. Först till vårdcentralen och lämna mer prover och sen för att handla lite kläder till Vilda. Längtar mest av allt till på fredag såklart. Jag bara väntar och väntar.

Har inte så mycket att skriva om.... Eller förresten, sa jag att Vilda började gå vid 9 månader och 3 veckor gammal? =D Jag tror att min unge är ganska tidig av sig haha. Kommer säkert bli tufft i tonåren. =S

Jahapp.... Vi hörs då.

XoXo // Nelly

Monday

Japp nu är det måndag och vi är hemma.. Vilda är i köket med sin pappa som är hemma på lunchen. Hon leker med en liten kastrull och drar i skåpen haha.. Vi har ju barnlås på skåpen så hon får inte upp dem så hon blir lite frustrerad haha. Gullungen min. Jätte spännande att va där med pappa iaf. =)
Jag sitter i soffan och njuter av livet. Jag är så nöjd med vårt hem och trivs så bra. =) Synd bara att de är en tvåa.
Ska ta min älskling nu, hon ropar på mig.

XoXo // Nelly

Kväll

Nu sover min snutta.. jag sitter i v-rummet och hon ligger i sängen med sin pappa.. han kollar fotbollen som vanligt. Jag är trött på fotboll nu. Jag älskade fotboll innan jag träffa Thomas men han tittar JÄMT på fotboll,innebandy och typ all sport överhuvud taget. Så nu har jag fått avsmak från det. Lite tråkigt. Jag ska nog försöka få Thomas att flytta till Norrtälje... jag trivs där som handen i handsken. Skulle vara så skönt att få vara där ute jämt. Eller så får han gå med på att köpa ett landställe där ute. Eller nått.. för dit vill jag iaf. Nu har ju han landställe ute i sorunda men jag vill trivs inte lika bra där som jag gör i Norrtälje. Jag blev förälskad i Norrtälje,Väddö,Älmsta,Hallstavik,Ortala,Tomta och Grisslehamn. Bodde på Havs Hotellet där förut en natt.. samma hotell som min mamma och pappa bodde på när de gifte sig. Så jag har en del historik där i från.. Har nån av er sett Väddöviken? Så fint. Aa men jag är kär.. jag vill bo där. Östhammar är fint oxå. Skulle inte ha något emot att bo där faktiskt. Har ju min bror där oxå. =) Men de är mot Uppsala hållet.
Aa men jag drömmer om att få flytta tillbaka till Väddö eller Nortan iaf. Det är mitt hem. Visst skulle vi kunna kolla hus åt andra hållet oxå.. Det är fint åt båda hållen men jag känner bara till de områden som jag skrivit upp. Thomas sa nyss att vi skulle kunna kolla på något där sen =DDDD Så jag får komma ut dit ibland!! =D Fan va glad jag blev!! =D Han kan gå med på att bo där under typ sommarna. Det blir bra för Vilda oxå att få komma ut till vårt landställe som hon sen får ta över. =) Nu har ju min morfar faktiskt landställe i norrtälje oxå men han vill inte riktigt låna ut det. Plus att min morbror Johan ska få de huset sen. Jätte fint hus och nära till stranden. Nu kommer inte vi kunna köpa något hus där på ett par år men jag drömmer vidare och sparar vidare. Så snart vi vet ordet så kommer vi säkert ha ett litet sommar torp där ute. =D Och båt =D. Det är ett måste att ha båt. Hehe. Men först betala av vårt lån, och jag ska ju såklart hitta ett jobb och Vilda börjar ju dagis i september. Då kan vi börja betala stora pengar och vips så är lånet borta och vi kan ha sparat ihop till handpenning och ta ett bolån ! Då blir de nog ett torp i Nortan! =D MIN dröm! Nortan är MITT hem och jag älskar de! Inga slödder ska komma dit och förstöra fina,underbara Nortan. <3

Väddö
 Grisslehamn
 Väddö
 Norrtälje stad
 Norrtälje på vintern =)
 Väddö Kyrka
 Väddö kanalen
Mitt gamla hem
 Saknar
 Världens bästa ställe


Jaja nog pratat om min dröm och mitt "hem"..
Idag va vi hos mamma och tog de lugnt. Isak och Eva kom inte då Isak fått en skov. Så han va dålig.  =( Tycker synd om honom. Måste vara grymt jobbigt med tarm canser. Så vi åt lunch hos mamma och hade Wallander maraton hehe. Vissa filmer är riktigt bra.. Typ som Mastermind. Vid åtta började vi röras hemåt.. men vi tog en omväg och körde till Hanninge först för att handla på Ica Maxi och sen hem. Nu börjar kl bli mycket och vi ska väl gå och lägga oss snart. Thomas ska upp och jobba imorn oxå. Och på fredag blir de Nortan hihihi =D !! Cribbe,Ante och Martin see you soon!!

XoXo // Nelly