fredag 4 november 2011

Sliten

Vi var på närakuten igår kväll och som jag trodde så har vilda öroninflammation igen =(. Så nu måste jag återigen tvinga i henne penicillin.. Och både hon och jag hatar det. Ska ge henne tre ggr om dagen. =( Men då kanske hon blir frisk nu. Så ger jag henne näsdroppar oxå. Mycket bråk hemma.. =( Och som man ser på bilden på mig så är jag trött som Fan hehe.. Konstigt nog så är jag glad ändå! Livet leker och jag njuter av varje sekund. Efter att vi vart på närakuten igår åkte vi till Ica Maxi och hämtade vildas penicillin och så passade vi på att handla lite.

Idag när jag skulle ut och röka och öppnar altandörren så ser jag att de sitter en stor brun spindel på dörren högst upp.. Det va ju kul att vakna och se den.... Eller INTE! Pratade med Thomas och hoppades på att han skulle komma hem och ta bort den men de kan han ju inte hehe... Så jag öppnade dörren igen för att ta bort den själv,och då var den borta.... =/ Hoppas den inte kommit in bara.

Jag har oxå gått och blivit förkyld nu... Så det blir att kurera i helgen. Vilda kommer nog att kunna gå på dagis ändå på måndag, jag hämtar ju henne vid kl tolv så då hinner jag ge henne penicillin alla tre ggr under dagen. De får ju inte ge medicin på dagis.

Aja nu ska jag gosa med min gosa ;)

Xoxo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4