tisdag 24 januari 2012

Hahaha

Ett gott skratt förlänger livet =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Usch vilken dag

Haft en ok dag hemma med vilda... Imorn går hon på dagis igen för hon är super pigg och aktiv.

Haft en tvist med företaget vi köpte dammsugaren av.. Vi vill inte ha den för helt krast så har vi inte råd. Och det står på kontraktet att de är två veckors ångerrätt! Men företaget vägrar ta tillbaka den. De påstår att vi har brutit plomben på plasten till hinken och ja de gjorde vi men INNAN vi fick veta att de var en "plomb". Så med andra ord vart vi lurade. Men vi har fortfarande rätten att lämna tillbaka produkten. Så nu blir de att sprida ut till alla att International ANTAL är ett skit företag! De lurar privat personer på massa pengar! Släpp INTE in en sådan försäljare! De säljer Aqua pro dammsugare. Nu är iaf rättsprocessen igång. Fy Fan säger jag bara!

Har fått huvudvärk från allt tjafs i tele så nu tar jag mig ett bad för att kunna slappna av lite. Blev så arg att jag nästan började gråta. Hur ska jag bli av med denna jävla dammsugare? Skit företag! De lurar verkligen, de håller inte vad som står i avtalet! Usch!!!

Imorn ska Vilda på dagis iaf så jag har nån tid att ta reda på mer juridisk fakta från en jurist som jag har kontaktat. Nu jäklar ska jag krossa detta företag! Iaf få ge tillbaka dammsugaren =).

Nä jag har ingen lust att skriva mer idag...

Önskar att jag var hon på bilden, så harmoniskt!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens bild

Min lilla sjukling... Hon är en väldigt snäll sjukling men fortfarande envis som bara den! Hon ska sova middag nu men vägrar... Inte så bra. Hon får inte somna så mycket senare för då är hon uppe länge ikväll.

Händer inget speciellt idag.. Vara hemma och ha tråkigt. Skulle vilja träffa Angelica i veckan.. De borde nog gå att fixa =P imorn te x. Torsdag kan jag inte för då är de Zumba. =) Ser du detta Angie så kan du ringa mig.. Om jag glömmer som vanligt ;) hehe.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4