fredag 15 april 2011

Nu så...

Vilda är magsjuk... men hon har inte spytt sen kl fyra igår natt utan nu har hon diarre istället. Hon har hög feber. =( Jag fick äntligen sova lite nu efter middagen oxå och de behövde jag! Har ju vart vaken sen kl 06.00 igår morse och gick och la mig vid kl 18.30 idag, och vaknade för en stund sen. Vilda sover fortfarande vilket är skönt. Vår lilla prinsessa. Vi var till BVC med henne idag och vägde och mätte henne.. hon är 69cm lång och väger 7980g. =D Nästa 8 kg. Hon har gått upp så pass bra nu att hon ligger på medel igen som hon ska.. de betyder att hon inte är för liten eller för stor. =D Alldeles lagom och perfekt helt enkelt! =) Efter BVC när vi har frågat om Vilda får va ute så åkte vi och handla mat till henne och så drog vi till Farsta centrum men inte in i centrum och så bytte Thomas vårt internet stick =D Sen åkte vi och hade en picknick ute i tyresö slott. SÅ MYSIGT. Efter de åkte vi hem och gjorde middag och sen somna ju jag och Vilda och de visa sig att Thomas somna i soffan han med.

De va vår fredag de..

Jag har gjort något med min hand oxå så jag kan knappt röra min tumme och mitt pekfinger.. gör så himla ont! Vet inte alls vad de kan va. =S
Imorn måste vi ringa till Carin och höra om de vill att vi kommer på dopet ändå eller om vi ska stanna hemma med tanke på att Vilda är magsjuk och de smittar ju som bara den och då har vi garanterat de oxå. Så de är ju en risk att ha oss där för alla. Och vi vill ju inte smitta alla. Varken jag eller Thomas känner av något nu men de kanske kommer. Usch så typiskt att de ska komma lagom till såna här event. =(

Aa men ska vi gå på dopet iaf så måste vi åka och köpa kläder imorn. Sen ska vi bara vara hemma med Vilda och är de fint väder ska vi ut och gå en stund men sen måste vi stor städa och sanera här så alla bakterier försvinner.

Nu ska jag och min älskling hänga tvätten och sen kolla klart på en film, sen sova. Jag är så nervös för att somna nu oxå... tänk om vår lilla juvel börjar spy i natt igen...=( Då vill jag va nära så hon ser och känner mig så hon inte blir rädd.

Aa men de får vara allt för idag.

Love // Nelly

Stackars älskade lilla Vilda

Jag natta Vilda som vanligt och Thomas la henne i hennes säng och vi somna för natten. Vid tolv vaknar vi av panik då vi hör att Vilda håller på att kvävas av sina egna spyor!! Så vi flög upp ur sängen och vände henne så hon fick ut allt och sen upp i min famn så jag kunde trösta henne och säga att allt är bra, du är så duktig. Hon fortsätter att spy tills nu. Nu har hon äntligen kunnat somna om i sin pappas famn halv sittandes. Tårarna bara rinner på mig, jag vart så otroligt rädd för vissa stunder fick hon ingen luft! Men vår tappra lilla juvel är som vanligt lika mysig och till och med glad som alltid. Hon ska få sova nu och sen när hon vaknar ska hon få en tesked vätske ersättning var femte minut i en halv timme och får hon behålla de ska hon få två teskedar var femte minut i en halv timme. Får hon behålla de oxå så ska hon få mjölk ersättning på tesked som med vattnet.
Jag kommer inte att åka och träna imorn!! Jag vill vara hemma med min diamant! Usch va rädda vi blev. Både jag och Thomas höll oss jätte lugna med vilda men nu när hon har somnat och jag gick ut och rökte så brast jag ut i gråt... Jag trodde hon skulle kvävas till döds!! De är de värsta jag vart med om!

Nu har hon vaknat igen och vi har gett henne vatten på en tesked.. Ska ge en till om fyra minuter så håll tummarna att hon får behålla de nu. Fortsätter att skriva imorn om jag hinner och orkar.

Love // Nelly