torsdag 23 februari 2012

Min snygging tjej

Idag fick jag hämta Vilda tidigare på dagis för Lena ringde och sa att Vilda har diarre som är som vatten. Nu har hon haft de från och till i tre veckor och hon börjar ju bli trött och hängig. Så ikväll blir de nog satska igen. =( Ska be dem ta prov och kolla parasit och sånt. För magsjuka går över efter en vecka ca. Ibland två veckor. Vilda visar inga tecken på att bli bättre. Vårdguiden och vårdcentralen sa att jag ska åka in med henne idag. Så får lyssna på dem.

Själv har jag sökt 150 jobb igår och idag tillsammans. Känner mig duktig och klappar mig själv på axeln.

Fick hjälp med mitt cv av Emma så nu ser de mycket bättre ut! Tack snälla Emma! =)

Vill fortfarande plugga men söker jobb ändå så länge som jag inte pluggar. Någon sysselsättning måste jag ju ha annars blir jag tokig.

Väntar på att min man ska komma hem och laga Chili con carne till middag. Sen ska jag ringa Satska och höra vad dem säger innan vi åker in.

I morgon blir de att åka till mamma och hjälpa henne handla. Tidigt på lördag morgon ska jag åka och hämta tårtorna och sen köra dem till mamma. Får väl stanna där en stund men sen måste vi åka hem. =P

Mamma kommer ha huset fullt av festande ungdomar på lördag haha. ;P
Söndag ska vi fika hos mamma för då fyller syrran 18 år! =)

Btw, jag måste nog skaffa mig glasögon eller linser snart.. Börjar göra fruktansvärt ont i ögonen nu när jag läser och ser på tv osv.. Och allt är suddigt. =/ Nästan allt på tv vill säga.

Nä usch, jag kanske ska börja med maten.. Är jätte hungrig nu.

Ha en bra torsdag alla.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

säljes

Akta graco med bas för 750 kr.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Säljes!

Spjälsäng med madrass och två spjälskydd för 700 kr.
Published with Blogger-droid v1.7.4