onsdag 24 augusti 2011

Här är en bättre bild =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Mammas älskling

Mamma älskar dig massor Diggi!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Världens bästa Diggi

Idag har vi lekt hemma under dagen, på eftermiddagen åkte vi iväg och handla mat som jag ska laga de närmaste dagarna.. Mat som jag aldrig gjort förut.. Har dock recepten i huvudet redan haha. =) Idag gjorde jag fläskfile i smördeg med potatisgratäng och fårost sallad. Thomas vart jätte glad och tyckte maten va jätte god. =) Imorn ska jag göra köttfärs och koka ris, sen ska jag blanda ihop de och fylla paprikor och squos eller hur de stavas... =S kommer bli mumsigt iaf. =)
Vilda fick nya toffsar idag och hon vart jätte fin . =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Gårdagen

Igår var det de perfekta höstvädret och kvällen va underbar. Så jag klädde på mig och vilda och tog med Thomas ut i lekparken. Där fick vi sällskap av en pojke som lekte med vilda ocv hans pappa. Våra grannar. =) När de gick in så ville vilda på upptäcksfärd så det va bara att springa efter henne. Hon sprang runt lekparken och ner till trotoaren och ut på parkeringen och började springa ner för backen. Då hann varken jag eller Thomas fånga henne och hon vurpa.. Och slog i huvudet i asfalten =(. Hon fick en bula men inge mer som tur va. Och bulan är borta idag =). Men de va så skönt att vara ute igår och bara andas in den friska härliga luften. Jag älskar verkligen hösten! Det är min favorit årstid. Jag älskar alla färgerna på löven och att de börjar bli friskare och lite kallare luft och aa allt är så vackert! Hösten är min årstid helt enkelt. Och Vilda är född på hösten. =) Den vackraste ungen och den vackraste årstiden. =D
Idag är bilen inne på service igen, vi ville kolla om en annan verkstad skulle säga samma sak som den första gjorde. Så vi får de rätt. Inte vi som betalar nu iaf utan de är han vi köpte bilen av. =) De hittade nämligen olje läckor i motorn och de sa inte säljaren något om.. Och så va de lite mer små fel. Men vi vill ju ha de åtgärdat såklart. Det har vi rätt till enligt konsument mannen Thomas prata med. Aa men så idag har vi en lånebil ifall de skulle hända något med vilda. Jag hade tänkt åka och träna ikväll oxå men vet inte om jag kan de nu.. För troligtvis ska vi hämta vår bil ikväll och lämna lånebilen... Så kl kanske blir för mycket.

Jaja, jag ska passa på att vila nu när vilda gör de.. Hon sover jätte dåligt på nätterna igen.. =(

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4