söndag 1 januari 2012

The Walking Dead!!






NUUU BÖRJAR DEN!! =D

Vacker


Tycker den här var så fin så jag ville ha den här =) 
Haft en bra dag idag... något seg dag men ändå bra. Vi har myst hemma och tagit det lugnt. Eller jag har städat idag igen och Vilda och jag har lekt massor och ritat på ritmattan och så.. men Thomas har tagit de lugnt =).

På tal om vackra ting så har jag ytterligare en bild på min vackra syster!



Ja, jag tycker att hon är en väldigt vacker kvinna och jag är stolt över henne! =) Så det så ! =P

I morgon jobbar Thomas igen men Vilda är ledig från dagis denna vecka med. Så vi ska väl leka som vanligt och mysa och umgås. Det är så kul att umgås med henne nu när hon börjar försöka prata mer. Spännande att se när hon kommer med en hel mening !! =)

Om tjugo minuter börjar The walking dead hihi.. Jag är hel spänd för vi missade förra veckans avsnitt och jag hoppas vi inte har missat något speciellt. Ska ändå köpa alla säsonger sen när de kommer ut på dvd. 
Jag bara måste ha den !! 

Säger väl god natt och önskar alla en god fortsättning nu så här i början av 2012! =)
Det är ett bra år för nystart och det ska det bli här hemma! 

XoXo // Nelly

Status

6,290 st som tittat min blogg... 1,090 denna månad bara =D

Min fina älskling

Har tagit mammas glasögon! Haha

Vi hade en super mysig nyårsafton igår och idag är vi pigga och glada. Iaf jag och Vilda. ;) Pappa är alltid trötter.
Har fått upp karln min nu så han kan laga lunch till oss.. Han glömmer bort att vilda ska ha mat när han själv inte är hungrig. Så får påminna om de ibland. =P

Juste glasögonen är bara vanligt glas i så de förstör inte Vildas ögon. Jag har perfekt syn men vill ändå ha glasögon ibland och då köpte min mamma bågarna till mig. Det är J.F Reys modell. Dyra som FAN men snygga. ;) Han är till och med större än Gocci och D&G och Armani och aa de flesta glasögon märken. Jag valde tydligen väldigt exklusiva bågar haha. Tack min fina mamma för bågarna. =) Använder glasögonen mest hemma då jag inte tycker att jag passar i dem längre.. Va smalare när jag köpte de och då passa de perfekt. Så får börja använda de sen när jag blivit lite mindre i ansiktet.

Nu ska jag äta lunch med min familj.
Hoppas alla hade ett bra nyår.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Wow!!

Jädrans vad de small här haha! Smäller rättare sagt men innan tolv och på tolvslaget small de satan kan jag ju säga! Vi stod på altanen och skåla i champagne och gav/fick den årliga kyssen! Vilda ligger och sover så gott i vår säng. =) Hon fick oxå en nyårs puss av mamma och pappa på pannan. =) Sjukt skönt att vara hemma och ha mysigt! Thomas mådde dåligt tidigare idag och Vilda med.. Men Thomas orkade sig upp för att fira in de nya året med mig. Han har fått champagne och en grogg med captain morgan och Cola och själv tog jag en med vodka och sprite. =) Nu sitter vi och värmer oss i soffan. Lyx och mys i multum. Jag vill tacka min fina mamma för maten och champagnen vi fick av henne idag. =) Tack snälla,rara,underbara och vackra mamma!!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4