måndag 19 december 2011

Mongo Bilder på mig =P






=P

Familjen

Hihi lite rolig bild på oss tre =) Mina hjärtan! Älskar er så förbaskat mycket!

XoXo // Nelly

=D

Nu har jag pratat med Conny igen och jag ska träffa honom och killen från målarfirman imorn kl 12.30. Så då får ni hålla tummarna för mig =D!!
Vilda ligger och sover nu och det är helt tyst här hemma..

På fredag ska jag hjälpa min mormor med att köra henne till sjukhuset och jag måste ha med mig Vilda. Det blir tufft då jag måste hjälpa mormor och hålla i henne när hon går OCH ha Vilda. Thomas kunde inte få ledigt så jag måste ha med Vilda. =S Ska höra med min mamma men jag tror inte heller att hon kan ta ledigt. Måste kolla hur fasiken jag körde till hjärtkliniken nu igen.. har glömt de.... Så jag inte kör fel i jul kaoset inne i stan.
Ska ringa mormor och fråga vad gatan hette så kan jag kolla karta sen och skriva in i vår GPS. Blir första gången jag använder GPS i så fall.. jag letar mig fram annars. =P
Eller ringer Thomas haha. ;)

Ska ta tillbaka "mitt" motto nu... Le, det får omgivningen att undra vad du håller på med. Den har jag haft i så många år både på Face och på min blogg så nu tar jag tillbaka den! =D

XoXo // Nelly

Svårt att ta kort.......

Vilda är nästan omöjlig att ta kort på nu för tiden. Hon är aldrig stilla. =P Hon fick en tidig julklapp av mig och Thomas idag.. En ny fåtölj. Hon ÄLSKAR den hehe =). Snart kan vi ta bort de gamla leksakerna för på söndag har hon massa nya. Hoppas jag! Så hon inte bara får massa kläder av alla hehe. En ny säng kommer hon få iaf. Farfar Ebbe och Monica kom ju igår med sängstommen. Vi ska få en madrass också men den ska vi följa med när den köps. Så himla snällt av de tycker jag, en säng kostar ju en hel del. =) Mamma köpte ju spjäll sängen till oss och nu köper farfar. Vilken underbar familj vi har som är så snälla !! =D

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Mardröm

Kollade på The Walking Dead igår som vi brukar göra varje söndag och efter den sova. När jag somnade drömde jag att jag var i filmen typ. Drömde att det vart en zombie invasion och att jag Vilda och Thomas tillsammans med andra flydde för att kunna hitta någonstans att bo utan zombies. Jag var panik slagen för jag fick inte tag på min mamma och mina syskon! Till slut fick jag tag på mamma och det visade sig att hon och mina syskon var på väg till oss. Och vi befann oss i skåne typ. Så vi gjorde så att vi fick med oss alla som var levande för att påbörja resan för att hämta min mamma och mina syskon. Det var obehagligt och jag vakna mitt i natten och var svettig och ganska rädd faktiskt. Så jag kollade på Vilda och på Thomas och så kollade jag att vi hade både väggar och låsta dörrar. Sen kröp jag ner bredvid Thomas och kramade honom. Det är FÖRSTA gången jag drömt mardröm efter att ha kollat på en zombie film (serie). Börjar jag vekna? Jag kanske tycker att det är läskigt nu helt plötsligt? Vore ju konstigt för jag har alltid älskat zombie filmer och skrattat som bara den åt alla fula zombies som går och ser roliga ut. Men inte i natt. I natt var de läskigt. Får kolla på en av mina zombie filmer idag och se om jag tycker de är läskiga nu... jag hoppas inte det!

Vilda blir hemma idag från dagis.. eftersom jag är mammaledig fortfarande så passar jag på att vara med henne så mycket jag bara kan för snart kommer jag också jobba och då får jag inte se min bebis så många timmar om dagen mer. Imorn ska hon dock gå på dagis för imorn har jag arbetsintervju och arbetsförmedlingen och tandhygienisten. Fast hon kommer följa med till tandhygienisten men inte till det andra två. Hämtar ju Vilda kl två från dagis.

Kan ni tänka er, när jag vakna och titta ut så fanns de snö på marken! =D Jag vart super glad !! Nu hoppas jag bara att de kommer mer snö till julafton så Vilda får en vit jul och så hon faktiskt kan vara ute och leka i snön, för så mycket snö har vi inte här att man kan leka i den. =(

Vill också meddela att jag har vart rökfri i 3 veckor nu! =D Grattis till mig! Tycker fortfarande att de är jobbigt men det kommer jag nog tycka ganska länge framöver. Med tanke på att jag faktiskt älskar att röka. Jag vet att det låter jätte illa men så är det. Vill egentligen inte sluta men för Vilda gör jag vad som helst och det är bättre för henne om vi inte röker. SÅ KLART!

Bild på min gosa från igår när hon låg i vår enorma fåtölj!


Jag älskar henne enormt mycket och tycker de är super jobbigt att jag bara kommer ha ca två,tre timmar med henne i vardagarna sen när jag fått jobb. =( Känns fel! Jag hoppas att jag får ett deltids jobb till att börja med så jag faktiskt har lite mer tid med min gosa. Ska höra med de på arbetsintervjun om de kanske kan ta in mig på deltid i början.. För nu är de så att det är en målerifirma och det har inte så mycket jobb just nu så de är inte säkert att de kan ta in mig just nu.. men om jag kan börja med att komma när de har jobb så blir de kanske som deltid i början. sen mot våren och sommaren blir de fler timmar. =) Det vore ju toppen! Ska höra med Conny om de går att ge som förslag.
Jag ser fram mot imorn.. ska bli kul oavsett om jag får jobbet eller inte. Nu har jag iaf kommit igång. =)

XoXo // Nelly