måndag 2 maj 2011

Stressad !!

Här sitter jag med Vilda och kommer inte iväg för att handla de som behövs till dopet... jag har inte fått pengarna än men de kommer idag eller imorn. Jag kommer inte kunna klippa mig heller och de är något jag VERKLIGEN behöver göra. Mitt hår är typ dött i topparna. =( Vildas och Thomas kläder är klara men inte mitt. Jag behöver fortfarande skor och en kofta. Nästa vecka är dopet och imorn ska vi iaf åka och beställa tårtan! Vi har fått två bilder utskrivet på A4 papper så vi de känns skönt att tårtan hinner bli klar i tid. =D
För då har vi maten och tårtan klara. Sen är de resten av allt. Ballonger,porslinet,dukar,kaffe och te, sopsäckar och aa ni vet allt som tillkommer. Jag känner panik och stress just nu för jag hade gärna velat klippa mig och jag vill färga håret innan men kommer nog inte ha tid för de heller då Vilda typ inte släpper mig. Spelar ingen roll att hennes pappa tar henne hon blir super arg och bara skriker efter mig heeela tiden. Hon skriker alltså tills jag kommer tillbaka och tar henne i min famn, då blir hon knäpptyst och sen ler hon. =) Såååå det här med att fixa i ordning mig själv verkar jag få glömma och det känns inte kul alls!!!!!!!!! Inge kul att min dotter och min man kommer vara grymt snygga och vackra men inte jag. Hmm.... aja sånt är väl livet för en mamma kan jag tänka. Eller är de det? Jag ser så många mammor som till och med har hunnit sminka sig på morgonen och färgat håret och fixat naglar och många är ensamstående. Då undrar jag som inte är ensamstående hur i H*lvete ni hinner?
Aa, jag får väl släppa de och gå som jag är. Stress är inte min starka sida längre.. jag kunde hantera de hur bra som helst förr men nu känns de så mycket mer än innan.. kanske är för att jag ALLTID får göra allt och planerat allt. Min kille lämnar alltid över allt till mig och hjälper inte så ofta till med sånt.. och de är just för att han inte riktigt vet vad han ska göra.. ehhee inte ens när jag säger åt honom. Men beror nog på stress där med. Nä nu lämnar jag de här för annars spårar jag ur och så kommer jag bara bli mer stressad.



Idag har jag inte gjort något alls. Jag har ingen lust eller ork då jag knappt har sovit i natt. Jag tänker ta de lugnt idag förutom att jag ska träna då.. men annars tar jag de lugnt och så får jag ta dopet imorn och resten av veckan.

Har ärligt ingen lust att skriva mer nu...

Love // Nelly

Bra filmer

Vi tittade på film igår och vi såg Undisputed 3 som var jätte bra tyckte jag. Sen såg vi The next three days som oxå va bra. Faster är en film som är ok oxå. =) Vi såg I am number four igår oxå, den va spännande men inte den bästa filmen jag sett.
Undisputed




Så mer än de har jag faktiskt inte tid med just nu.

Love // Nelly