torsdag 3 mars 2011

Glad att jag har dig

Jag är så glad att jag har dig Sofia, du är underbar och BÄST när du ringer och säger att du finns för mig och vill hjälpa mig. Och speciellt när du ringer och säger att jag ska skita i dessa tjejer och glömma att de existerar. Du är en sann vän och har alltid vart det i alla år. Spelar ingen roll vart vi är i livet vi finns alltid för varann. Och jag vill att du ska veta att jag uppskattar dig och det du gör för mig. Glöm aldrig de.

Och glöm ALDRIG att du är värd det bästa i livet och att jag och min familj finns för dig oavsett vad.
Du är en unik och fin kvinna och jag älskar dig med hela mitt hjärta.

Love // Nelly

Bruno Mars - Just The Way You Are [Official Video]



Bästa och finaste låttexten EVER!!

Vilda

Min stackars lilla tjej.. inte konstigt hon är grinig och ledsen ofta nu för tiden.. det är 4 tänder på gång ut!! =O båda framtänderna och sen sen hörntänderna.. alla på överkäken. Fattar inte att hon har blivit så stor redan.. hon är ingen bebis längre utan ett barn.. med stark egen vilja haha =P Hon håller oxå på att lära sig att sitta själv utan stöd och att krypa.. hon ålar ju fram nu men hon har börjat med att lyfta upp rumpan och stå på alla fyra. =D Snart så kryper hon oxå hehe spännande..
Jag har tränat oxå och tycker fortfarande att det är jätte kul. Ska dit imorn innan vi åker till min mamma. Vi gör oss iordning hos mamma så vi kan vara där hela dagen med vilda.. sen åker vi där i från in till patricia kommunalt så bilen får stå kvar hos mamma. Sen åker vi hem till oss för att sova och dagen efter tar vi vår andra bil till mamma igen =) Sen vet jag inte om vi ska sova hos mamma till söndag för på söndag ska vi till thomas mamma och äta middag och fira thomas där. Och då ska ju min mamma följa med.. får se om syrran orkar och vill då. Aa men så ser vår dag och helg ut. =)

Juste min fina vän Sofia kom hit och åt middag med oss och umgicks lite i tisdags.. det va jätte kul att hon bara ville dyka upp sådär =) Vilda gilla henne oxå så de va kul.=)

Nä nu måste jag sätta fart här.

Love // Nelly

Skönt =)

Idag fyller min fina fästman 30 år !! Grattis min älskade fina underbara fästman! Ikväll blir de restaurang med Thomas pappa och hans kvinna och sen blir de hem och fira mer med lite tårta. *Hoppas jag att jag hinner köpa*

Trodde att jag inte skulle kunna följa med ut imorn till Patricia och festa och fira Thomas dag men jag kommer nog kunna de =D Min mamma och syrra är sjuka men min mamma är på bättringsväg och har ingen feber. Min syrra är värre däremot för hon har streptocker och hög feber.. =( Stackars liten. Men hon får helt enkelt inte vara nära Vilda imorn. Enligt läkaren är de helt ok att Vilda är där över natten så länge min mamma inte har feber och mår sämre.. så vi får se imorn hur de blir. Annars får jag stanna hemma igen och Thomas får gå ut och fira med alla våra vänner själv. =) Det gör ju inget för min del men Thomas vill inte gå ut och fira utan mig. Men de får han fan göra ändå för nu har jag fixat och planerat och sett till att alla kommer så han MÅSTE gå ut och fira ;) hehehe. Bara han lovar att ta massa bilder =D hihi.

Idag blir de att busa med min dotter som vanligt.. försöka ta oss ut så vi kan handla lite tårta och så tänkte jag åka in till stan och hämta Thomas andra present men vet inte om Vilda är så pigg på att sitta i bilen så länge. =S Hon är lite snorig och hon hatar att sitta fastspänd. Men vem gör inte de liksom.

Jaa sen skulle jag ju vilja få bort lite grejer här hemma och städa de sista innan Thomas kommer hem.. och byta sängkläder och sånt. Så de är fint och han blir glad. Aaa men jag har egentligen inte tid att sitta här idag.. jag får återkomma med massa kul att skriva om efter fredagen och lite bilder. =P

Ha en super härlig torsdag och GRATTIS IGEN MIN FINA THOMAS!!

Love // Nelly