lördag 5 mars 2011

30 års festen

Hej, nu är det lördag och vi hade Thomas 30 års fest på båten Patricia igår. Kvällen vart så lyckad och vi alla hade så himla kul.. SPECIELLT Thomas =D Min bror,min morbror,Michale,Chippen,Tina,Tomas och Angelica kom och fira Thomas och vi åt först en super god middag och drack gott till maten.. efter middagen gick vi och festa som tokar hela bunten och vi skaffa oss en massa olika roliga "hattar" som vi hade på huvudena. T.ex. så hade jag djävulshorn på skallen och Thomas tog en gloria och satte på sig medans Chippen hade en bygghjälm =P Sedan bytte jag och Tina till en varsin cowboy hatt med rosa leopard mönster haha. Fanns massa kul att ha på huvudet. Och där sprang vi runt och dansa och hade jätte kul.. Juste Thomas hitta en uppblåsbar gitarr oxå som han "spela" på och sjöng med i alla låtar haha. Jag fick oxå väldigt mycket komplimanger under kvällens gång av tjejer som jag träffa på toan och sen en kvinna som jobbade i baren. Det är ju en gay båt så det va inte så konstigt hehe. Vilda var hos min mamma oxå och som tur vad somna hon halv åtta på kvällen och sov fram till sex så jag behövde inte vara orolig eller nervös. Kändes dock väääldigt konstigt att sova hemma utan vilda.. =( Vakna flera gånger på natten och kolla i hennes säng och vart lika ledsen varje gång jag såg att hon inte va där.. tror jag vakna 4 ggr och sa till Thomas att jag ville åka till mamma nu och hämta vilda. Till slut gav han upp med att sova länge och vi gick upp för att åka till min mamma vid tio. Innan vi kom fram till min mamma så åkte vi och handla leksaker till vår underbara dotter. Vi köpte en hund (godsedjur) som man kan trycka på händer och fötter och mage och näsa osv och så sjunger den och pratar den. Den lär barnen alfabetet och sånger och vad näsa heter och sitter och samma sak med händer och fötter och öron osv. Jätte bra leksak och hon älska den =D. Sen köpte vi ett bi som man hänger på handtaget på bilbarnstolen och så hänger de tre saker från de biet som prasslar och skramlar och så är de en spegel på den. Så hon kan leka i bilen. =) Köpte och en groda med en stor rund spegel i som man sätter i baksätet så jag kan se Vilda när jag kör bilen själv. Känns mycket tryggare att kunna se henne. Köpte oxå en åkpåse till sittvagnen. Vi köpte nappar till hennes nappflaskor och en body med strumpbyxor till och ett par skor och ett lakanset. Och nu är de så att i julas så fick Vilda en leksak av sin syssling i julklapp och vi hade ingen till henne just då.. så vi köpte en leksak till lilla Ciara idag. =) Som hon ska få på söndag.

Aaa varför vi köpt åkpåse redan nu är för att Vilda har börjat sitta själv nu.. helt utan stöd. =D Och så har hon börjat med pincettgreppet,stå på alla fyra och prata lite.. hon har än så länge sagt Mamma två ggr,Dadda en gång och hej en gång =P Hon är bara 5 månade och 3 veckor gammal =D Helt sjukt att höra sitt barn säga mamma första gången.. det va så härligt att jag började gråta av glädje. =) Min Vilda vet att jag är hennes mamma =) Svårt att förstå att jag har en sån fin dotter... jag är så glad och så grymt stolt över henne. Hon är min ögonsten och mitt allt.

Vi har vart kvar hos min mamma hela dagen idag och vi bestämde oss för att sova här till imorn. För min mamma ska med till Thomas mamma imorn och äta middag och fira honom där. Ska bli jätte kul =)

Jag vill iaf tacka alla som ställt upp och vart med att fixa inför Thomas 30 års fest/middag och sett till att han har haft de så kul och är så nöjd. Han älskar alla hans presenter oxå.
Kanske ska säga vad han fick...eller de han har fått än så länge iaf.. ;)
Av sin pappa och hans kvinna fick han en middag och 3000kr. Av min mamma och syrra fick han biljetter till Sonispher festivalen i sommar. Min bror och Michale gav honom en tio år gammal Wiskey och jag gav honom först en klippning och sen fick han en låda med två champange glas och en flaska champange och i lådan med champangen låg ett kuvert.. i kuverten låg de en upplevelse.. Jag har alltså köpt honom en upplevelse. Han ska få köra speedcat i sommar. =D Det är en gummibåt för er som inte vet som kan köras upp i 73 knop på under 4 sekunder. (tror jag det va) Först kommer han få åka ett varv eller två med en instruktör som visar hur man manövrerar båten och sen kommer han få köra den själv några varv och till sist kommer han få tävla mot en annan förare. =D Han vart iaf jätte glad för sina presenter och ser fram mot sommaren nu ;D
Imorn söndag kommer han få mer presenter då vi åker till hans mamma ju.

Ska kolla till min underbara dotter som ligger och sover strax.. ska sätta in lite bilder från Patricia bara. =)

Krille och Michale

 Angelica och Tomas
 Krille
 Angie och jag
 Thomas och jag <3
 Vi igen <3
 Tomas
 Jimi och Tomas
 Angie,Thomas och Kapten morgan ;P (Piraten)
 Thomas och Tina i bakgrunden
 Thomas och Kapten morgan
 Thomas och jag <3
 Thomas och jag <3
 Min fina gubbe ;)
 Tina,Chippen,Angie och Tomas
 Thomas,jag,Tina och Chippen
 Moi
 Angie
 Aa de va dem bilderna jag hade hehe.. Inte så vackra kanske men jisses va kul vi hade!! <3

Ha de bra nu alla fina med människor och jag önskar er alla en fortsatt trevlig helg.

Love // Nelly