måndag 7 mars 2011

Är en stolt mamma

Jag är en stolt mamma, våran lilla Vilda börjar bli så stor.. nu står hon på alla fyra hela tiden och övar och så har hon börjat gunga fram och tillbaka när hon står så... antar att hon försöker komma framåt =D Nu är de inte långt kvar tills hon kryper och då gäller de att ha ett städat golv och att allt är borttaget som hon kan nå till..

Det är en leksaks mobil som det inte finns batteri i.. hon ville så gärna ta fjärkontrollen och bita på så hon fick en mobil istället. =)

Min älskling... hon bara växer och växer. Tiden går verkligen fort. Min vän Candrahs dotter fyller 2 år nu i april.. de är helt sjukt för jag tyckte hon fyllde 1 år nyss. Och på lördag fyller Vilda 6 månader.. de är helt sjukt. Jag måste börja hänga med lite hehe.

Nä ska ta min lilla prinsessa nu så min fästman kan laga min favvo måltid.. korv stroganoff. =D

Love // Nelly

Söndag

Igår var de söndag och vi var hos Thomas mamma och fika och åt middag. Hans mamma,båda mostrar,hans syster Tina, Carin och Moshen och lilla Ciara va med.. aa juste och Jocke oxå. Vi hade jätte kul och mysigt och vilda och ciara prata med varann och med alla andra massor. =) Till middag åt vi hemma lagade piroger som va himla gott och sen till efterätt fick vi hemma lagad blåbärspaj som var så enormt god! Jag har ALDRIG ätit en godare paj någonsin! Helene Thomas mamma hade bakat den och hon borde få ett pris för den. Jisses vad god den va. =D Pirogen va oxå himlans god såklart. Men vart väldigt paff av pajen... Han fick ett presentkort på 1600 kr så han gå och köpa nya glasögon. Vilket är jätte bra då han behöver ha nya och nya solglasögon som han kan ha på sina glasögon. Vi va där vid tre tiden och vi åkte hem vid ca nio.. Vilda hade somnat i deras resesäng på hennes nya filt som vi köpte tidigare på dagen... och sov som en stock fast de va livat. =) Vi köpte en present till Ciara oxå.. de va en skallra med prassel blad på som är väldigt roligt att bita i hehe och hon tyckte om sin nya present. =)

Aa men de va söndagen... tar inte allt i detalj direkt.. vi va ju hos min mamma innan vi åkte till hans och vi va och shoppa och handla mat till vilda..... och sånt.. har inte alltid orken att skriva ut allt. =P

Ska äta frukost nu.. så vi hörs senare.

Love // Nelly