torsdag 31 mars 2011

Ikväll

Ska jag åka till Sofia oxå. Vi ska dricka te och snacka om livet och allt positivt de har att erbjuda oss. =D

Skriver om de sen....

Love // Nelly

Oj oj oj

Hej igen, jag skrev inget igår just för att jag inte hade tid.
Igår skulle ju jag träna och sola i vanlig ordning ända skillnaden va att min man och vår dotter skulle med till min mamma för efter träningen och de skulle vi åka och pierca min syrra i ögonbrynet. När vi var vid akalla typ så dog vår bil och det började ryka ur motorhuven och röken kom in i bilen så vi fick stanna på en avfart från motorvägen och ta ut Vilda ur bilen fort som fan. Det visade sig att kompressorn till AC:n hade skurit sig.. =( Som tur var kom de en Assistansia bil och han var så snäll att han körde mig och vilda upp till Upplands motor. Thomas körde vår bil dit. Så där skrev vi in vår bil och sen tog vi en taxi ner till Statoil och hyrde en bil. Vi åkte hem i från halv fem och kl sju var vi klara och satt i hyrbilen. Alltså missade jag både träning och solningen. MEN vi missade inte att åka och pierca syrran så hon är super glad och jätte nöjd nu. Modig liten kicka de där =D. Och så var de kul att träffa min barndomsvän oxå.. de va ett tag sen sist. Det var nämligen han som pierca syrran min... Grymt bra gjort och hon är såååå glad. =D Aa men hyrbilen har vi tll onsdag nästa vecka så jag hoppas vår bil är klar då. Vi kom inte hem förrän vid tolv i natt iaf och va helt slut.. Vilda var hos sin mormor oxå medans vi åkte med syrran. Ville inte ha Vilda i bilstolen mer.. de räckte att stackars ungen fick sitta i två timmar drygt. Så hon fick va hos sin mormor och leva rövare istället haha. Min mamma berättade att Vilda lekt och krypit och ställt sig upp hela tiden och att hon hade pratat massor. Vilda ställde sig till och med upp och släppte taget om sitt stöd och stod helt själv utan stöd en stund. Helt otroligt... och jag missade de. De kändes lite illa faktiskt. Men sånt händer ibland. Så när vi kom tillbaka och skulle lämna syrran och hämta Vilda låg hon och sov och de va leksaker överallt hehe. Och min mamma var så lycklig och log jätte mycket och berätta allt. Hon är en STOLT mormor! =D

Ja men de va det som hände igår... jag får träna imorn fredag och på lördag och så ska jag sola på fredag oxå.. så jag får iaf träna 3 ggr den här veckan med.. och det är ju inte fyskam inte.

Idag har vi vart jätte trötta igen då de blev som de blev igår så vi har bara vart hemma och gosat och lekt. Vilda håller på att få sina hörntänder nu oxå så hon dregglar hela tiden och är gnällig. Så snart kommer de oxå.. Undrar när hennes två framtänder ska komma =P hehe.

Ha de bra nu så skriver jag väl igen framöver.

Love // Nelly