lördag 9 juni 2012

Vår lördags middag

Middagen som vart sen men ack så god!






Efter middagen så fick Vilda mer energi.. så pass mycket att hon bokstavligen klättrar på väggarna!! =D


Hahaha min lilla älskling =)



Fy fan...

Tänk att det kan göra så ont fortfarande....... Hade vi fått behålla vår lilla skatt som dog i min mage så hade h*n vart en månad gammal nu! Jag hade suttit i soffan med min lilla bebis i famnen och Vilda bredvid och bara njutit!

Jag visar inte att jag faktiskt är jätte ledsen och mår dåligt.... jag håller masken och sätter på ett leende.
Men de gör Ont i mig. ONT. Riktigt ont!

Jag vill gråta floder men håller tillbaka för Vilda blir rädd om jag gråter. Jag vill inte skrämma min underbara lilla gosa!

Vila i frid min fina bebis! Mamma älskar dig massor <3

Lördag igen då hehe

Idag har jag vart hemma hela dagen. Har sjukt ont i min kropp! Vet inte varför men ont gör de.

Eftersom jag är så tråkig idag och bara vill typ ligga så fick jag Thomas att ta med sig Vilda upp till Marie och Ola så Vilda kunde leka med barnen. De va borta i tre eller fyra timmar ca. Under tiden passade jag på att trotsa min kropp och städa hela hemmet. Det gick mycket fortare när ingen var hemma och det va skönt att inte bli störd hela tiden. =) Men ACK vad ont de gör i min kropp nu!!

Satte mig i soffan och satte på filmen Remember Me med Robert Pattinson och HELVETE vad bra den var! En riktigt tung film och med så mycket känsla! Grät som attans i slutet. Rekommenderar den starkt!

Vilda och Thomas kom hem vid sju.. han började med middagen halv åtta och han håller fortfarande på.. blir sen middag idag. Det blir kokt potatis med färsk laxfile och sallad! SMARRIGT!!! =D

Min älskade Vilda sitter i soffan bredvid mig och bygger lego.. hon älskar lego =P. Hon är heeelt inne  i sitt byggande hehe. Så söt!!

Hon ska ha sin medicin snart oxå... hon ser ganska trött ut så ska ge henne den innan hon vill sova..

XoXo // Nelly

Oj oj oj...

Nu när jag inte kan blogga via mobilen så hinner jag aldrig skriva.. Så blir så här sällan då tyvärr.

Orkar inte skriva så mycket nu heller.. har vart på kalas,firat nationaldag,vart med familj och handlat...

Vilda har vart sjuk och äter nu penicillin mot halsfluss..

Här kommer lite bilder..


Nationaldagen =)




Jag var klädd i gult och blått och Vilda i gult =) Fina var vi när vi åkte på kalas och sen till min mamma för att fira nationaldagen =).
Vilda åkte dramat hos mormor och höll på att somna haha

Firade min pappa när han fyllde år...
Jag har en häxnäsa!! Men ändå en fin bild som pappa tog. =)

Vilda blev sjuk... =(




Hon fick mirakel medicin och redan dagen efter va hon pigg igen =)



Hon myste med sin moster Helle i soffan. Helle kom och sov över hos oss en natt och Vilda var såå glad!!

Lite andra Bilder då..

 Nappar vi köpt till Vilda =)
 Vår frukost i morse =D SMARRIGT!!
 En grinig Nelly med världens huvudvärk! Jag måste gå och få järntransfusioner.. ser ut som att jag har blåtiror runt ögonen..=/
 Bara för att den stämmer ;P
 Såå häftig och kul =)



Japp... det var lite vad vi har gjort den här veckan... inte så mycket men ändå mycket.. Vilda har fått ett tält,en jabadabbado pall,två nappar,bestick,en tröja och en lampa. Hittade nagellack på Ica Maxi 2 för 39 så hon fick en rosa och en röd oxå.. Hon ÄLSKAR nagellack! Så nu har hon och jag rosa naglar. =)

Kan ju berätta att jag vart på en till Gastroskopi och det var ingen förändring alls. Jag har fortfarande djupa sår i magen och en irritation av den värre sorten tydligen längst ner i magsäcken. Min medicin har inte hjälpt mig alls och jag har ätit den varje dag i 5 månader!!! >=( Jag är så ARG!!
Så nu ska jag fortsätta äta samma medicin till min läkare ringer mig. Då ska jag be om någon annan medicin som hjälper eller kombinera med någon annan. Omeprazol Pensa hjälper INTE mot magsår!!

Jag har gjort allt de har sagt till mig oxå. Jag har slutat dricka treo,jag har slutat röka och jag äter inte stark mat och mest kokt mat. Helt stört att de inte har hjälpt något.. 

Jaja, jag vill inte sitta här mitt i natten och bli arg så nu säger jag god natt!