fredag 2 mars 2012

BARKARBY TATTOO

Ett ställe att gå/åka till och kolla in! Eller varför inte göra en tattuering eller piercing för en bra peng? Träffa trevliga människor och hänga lite...?
Åk till Barkarby Tattoo


Två av mina vänner jobbar där och båda är erfarna och väldigt duktiga!



Sparribs i marinad =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Hitta en till på tal om njurbäckenet

Vilda föddes den 12/10-2010 och den här bilden är tagen den 27/10-2010. Jag födde min dotter när jag hade KRAFTIG njurbäckeninflammation och vidgad njure! Helt normal förlossning på 8 timmar. Fick dock använda sugklocka för Vilda var liten och hennes hjärtslag började gå ner. Så de hjälpte henne lite på traven. =) Efter förlossningen fick jag börja gå på stark penicillin och jag fick åka hem efter tre dagar.. Men jag var tillbaka lika fort för jag blev bara sämre. Åkte in och ut i fyra veckors tid. Till slut vart jag frisk och fick vara kvar hemma med medicin som jag fick äta i ytterligare två veckor. Sen fick jag ju gå på återbesök och andra inbokade läkarbesök för att se att allt var bra. Sommaren efter de fick jag veta att jag har min kroniska sjukdom och de är därför jag har så lätt att få njurbäckeninflammation. Sist jag hade de var det bara en lätt infektion så jag slapp ligga inne och jag fick penicillin. SKÖNT! Och det är tack vare den medicin jag äter varje dag. Utan den hade jag säkert blivit ännu sjukare. Varför jag hakar upp mig på detta är för att en person är en sån jävla mes nu och de stör mig. Klarar jag av att föda barn NÄR jag har en Kraftig njurbäckeninflammtion och jag GNÄLLER INTE så blir jag lite irriterad när jag läser om hennes och hon skriver som att hon har de värsta möjliga och INGEN annan har haft lika illa som henne. Och riktigt så är det inte. Ja det kan göra grymt ont (har jag hört) men jag känner nada smärta! Jag har väl lite tur i oturen... Jaja, så var de för mig under tiden jag födde Vilda och efter.. =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Saknar min Sofia!

Hon är i Thailand nu och kommer väl hem den 15/3. Saknar henne!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vecka 19 =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Veckan innan Vilda kom

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda i mammas mage =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Julafton 2009

Här var jag gravid med Vilda utan att veta om de. Som tur var så dricker inte vi på julafton. =) MEN de blev nyår och vi åkte på en skidsemester upp till stöten och där drack vi. Det var när vi kom hem från semestern den 10 januari som jag började undra om min mens. Den 15 januari 2010 gjorde jag ett gravidtest och det visade positivt! =) Den 18/9 2010 var Vilda beräknad men hon kom den 12/9 2010. En hel vecka tidigare. =)
Lite kul att hitta lite äldre bilder och få sån här minnen. =)

En riktigt bra dag <3
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hihi

Hitta en bild på Angie och mig från när vi var ute med jobbet när vi jobbade på Sector Alarm. =) Det är väl fyra år sen.. =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Syskon kärlek i multum !!

Published with Blogger-droid v1.7.4
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min snygging =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens bild <3

Idag eller än så länge är Vilda feberfri och lite piggare =). Men hon vill fortfarande helst ligga nerbäddad och titta på tv eller film. Och de får hon göra så hon blir frisk. =)

Nu är både min syrra och min ena bror sjuka oxå så de blir ingen utgång i morgon. =( Smsa lite med min andra bror Henke idag och berättade att de är sjuka så vi får skjuta upp utgången till om typ två veckor.. Men han kan nästa vecka eller om tre veckor. Då tycker ju jag att de blir bättre om tre veckor så alla verkligen är friska då. =) Men får se hur de blir. För en gångs skull är de Jag som är frisk haha.. Annars brukar de vara jag som är sjuk och får avboka. =P

Det är faktiskt lite tråkigt att de inte blir någon utgång. Jag hade sett fram mot detta... Men de kommer ju fler helger och det är ju roligare när alla är friska och mår bra. Och när alla kan vara med. =D

Ringde dagis idag för att uppdatera lite om Vilda och de var uppskattat. De hoppas Vilda kryar på sig nu i helgen så hon kan komma på måndag. Det hoppas jah med! För då kan jag höra av mig till en man och gå på intervju =D.
Hon är bättre i magen och som sagt feberfri.

Nä nu ska jag göra i ordning för att hinna laga lunch till henne. Hon åt lite middag igår så hoppas hon äter lite idag med. =)

Önskar er en toppen fredag

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4