torsdag 5 maj 2011

Hemma =D

Nu har jag kommit hem efter att ha vart hos Hanna och klippt mig. Hon noppade mina ögonbryn oxå när vi ändå höll på =P.
Jag vart jätte nöjd!! Det är inte direkt så stor skillnad för hon klippte bara topparna. Men hon klippte både tapper och lite uppklippt. Så de faller finare. =)
Tog kort på hur de såg ut nu innan jag färga håret.. Nu har jag färgat oxå men inte tagit nån bild.



Så blev de med både hår och ögonbryn =D. Nu har jag färgat chokladbrunt och det blev nog lite mörkare men fint.
Och så har jag bestämt vad jag ska ha för kläder oxå på lördag så de är skönt.
Nu såg jag själv att jag har gått ner lite.. för på första bilden på bara mitt hår ser man vilken midja jag har fått =D haha. Så de va kul !!

Nu ska jag faktiskt ta och göra i ordning lite soppa till mig för Thomas har ätit lite och är inte hungrig och jag har inte ätit sen lunch så jag är så hungrig att jag mår illa. =S

Hoppas alla har haft en skön kväll, för de har jag. =D

Love // Nelly

Bättre humör =)

Tidigare idag var jag lite ledsen och arg... nu mår jag lite bättre. =)
Jag har jätte ont fortfarande och tiden hos läkaren boka jag av då Thomas inte kunde komma från jobbet en halv timme när jag skulle vart hos läkaren. Jag vill inte ta med Vilda till vårdcentralen för hon blir så sjuk när hon kommer till deras väntrum. Så jag ringer och åker ner imorn bitti när Thomas är hemma och pappa ledig. =D Sen får vi ju se om de är min lunga eller om de är något annat. Är de inte lungan ska jag åka och träna och sola sen hem,duscha och iväg till Patricia. Har jag lungsäcksinflammation så kommer jag åka direkt hem och göra oss klara för att åka till Patri lite tidigare. =)
Prata med henne nyss och hon trodde jag skulle ringa för att avboka hehe jag har gjort de ett par ggr tidigare men inte idag!! =D Ringde för att bekräfta att vi kommer imorn hihi =P.
Ska bli sjukt kul att träffas igen.. och så ses vi nästa vecka oxå hihihi =D.
Min lilla Vilda är bokstavligen VILD nu.. men på ett tråkigt sätt.. hon är grinig och bråkig och slåss och rivs och gnäller och gnäller och gnäller!!!!!! Jag har inte sovit mycket alls på flera dagar nu och är sjuuuukt trött.. Och jag blir mer trött av att hon är som hon är just nu. Verkar som att nån tand längre bak i munnen är på väg för hon stoppar in fingrarna på insidan av kinden och biter och drar typ i tandköttet.. =(
Hon är svårflirtad nu vår dotter och tycker inte så mycket är kul just nu.
Jag hoppas VERKLIGEN att det är min tur att vila den här helgen.. aa bortsätt från att vi/jag ska iväg oxå. För nu har Thomas fått vila två helger i rad. Jag känner att jag inte har så mycket tålamod kvar.. Men jag älskar ju mitt barn så jag biter mig i tungan och ler och försöker busa på som vanligt. HUR trött jag än är.

Längtar tills kl blir fyra.... då kommer Thomas hem. Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig då men det kan jag inte för jag ska iväg och klippa mig. De tar väl två tre timmar och sen ska jag åka hem och då kommer jag få ta Vilda igen för Thomas vill laga mat eller så har han redan lagat mat. Men jag tar Vilda just för att jag saknat henne när jag har vart borta och för att hon vill komma till mig och gosa. Vilket jag ÄLSKAR hihi !! =D Nä jag tycker jag svamlar här... jag är så trött att jag inte ens vet vad jag skriver om utan jag skriver bara om nått. Ska "brotta" ner min lilla gosa nu och kittla henne så hon kan somna med ett leende på läpparna. =)



Love // Nelly

Torsdag

Börjar väl med går dagens eftermiddag kanske... Jag tog med mig hela familjen till min mamma igår så fick de vara där under tiden jag och mamma tränade och sola. Efter så tog jag med mig min syster och åkte till Kista centrum för att handla de sista till mig till dopet. Vi hade jätte kul och min syrra är verkligen bra smak råd! Jag hitta en super fin kofta med lädersnöre runt midjan som passa mig PERFEKT! Den är beige oxå så den passar till klänningen. =) Hitta oxå ett par vita skor som kommer bli jätte söta till allt. Jag hitta en klänning som skrek till min syrra! Hon skulle bara ha den och som jag trodde så passa hon sjukt bra i den! Så hon köpte den och nu ska hon ha den på dopet =D. Hon kommer att vara jätte fin med alla färger =) !!
Efter att vi shoppat klart åkte vi och handla mat och sen hem och jag hade saknat Vilda MASSOR så hon och jag busade och pussades och kramades jätte mycket!



När vi satt och åt så fick jag höra lite saker som en hade sagt om mig och om vårt dop som sårade mig ENORMT mycket! Så mycket att jag faktiskt grät och ville blåsa av hela dopet!! Ingen respekt till mig eller mitt och Thomas barn! Folk verkar tro att de kan komma och bestämma över oss och Vilda och tror oxå att de har saker att säga till om och  bestämma om VÅRT DOP! Det är inte bara en person heller utan fler.. Båda såra mig grymt mycket men första gången blev jag arg, nu andra gången blev jag ledsen! Jag är sååå trött på att vi inte får leva vårt liv utan vi ska följa nån annans. Och jag är så trött på att folk verkligen tror att det har RÄTTEN att få bestämma OM VÅRT BARN!!! Det gör mig Arg och så sjukt ledsen! Sluta vara så enormt känslokalla och egoistiska och tänk på att det är min familj och mitt,Thomas och VIldas dop ni tror ni kan bestämma om! Innan såg jag fram mot dopet... nu vill jag inge annat än att skita i det! Tack för det!!!



Idag ska jag va hemma till kl halv två sen ska jag ner till läkaren och kolla mina lungor. Jag har haft ont nu i en vecka eller mer så nu vill jag kolla om de är lungsäcksinflammation eller inte. Ska vara där kl två. Efter de ska jag antingen hem direkt eller till apoteket. Vid fyra halv fem ska jag börja åka till Hanna för att klippa mig. Det ska bli kul att träffa Hanna igen och det ska bli skönt att få klippa mig. Det behövs !! Efter klippningen ska jag hem och är inte kl för mycket och jag fortfarande har orken så ska jag färga håret oxå. För tror inte att jag hinner de på fredagen då jag ska träna,sola och åka till Patricia. Och har jag lungsäcksinflammation får jag inte anstränga mig alls i tre månader... vilket jag kommer skita i för jag ska träna det bara är så!! Men vet inget än och hoppas på att det bara är en sträkt muskel... (nu vet jag hur de känns att ha ont i just lungan så jag kan säga säkert att de är lungsäcksinflammation) . Tyvärr!!



Aa måste se till att ha valt ut kläder och tvättat allt som ska tvättas till på lördag när vi ska fotas.

Har inge mer att skriva om nu... jag blev ledsen igen.

Love // Nelly