lördag 19 mars 2011

A juste...

Jag tar inte åt mig av dina fula kommentarer grannen min... för jag vet att jag har rätt!

Blir trött ibland..

På mig själv alltså... nu är kl 20.40 på kvällen och jag har fortfarande inte ätit middag. =( Tiden går så himla fort nu för tiden så vi hinner inte med. Jag tyckte kl var typ fem nyss. Seg lördags kväll.


Love // Nelly

Igår fredag

Igår åkte vi tidigt till min mamma som vanligt för hon och jag skulle iväg och träna... Efter att vi tränat så hämtade vi Vilda och Thomas och vi åkte för att möta Michale i centrum. Där åt vi lunch och sen shoppade vi.. Thomas drog iväg till Carin och Moshen och jag va kvar ett tag till. Sen körde jag hem alla och åkte oxå till Carin och Moshen. Där lekte och prata Vilda och Ciara med varann och jag och Carin snacka lite skit om allt och inget ungefär. Vi hade väldigt kul och mysigt. Kl flög iväg iaf och runt åtta packade vi ihop och åkte hem.

Vilda på vår uteplats
 Vilda och Ciara
 Vilda och Ciara igen =)

Aa idag så åkte jag tidigt hem i från igen för att träna och på vägen dit fastnade jag i en liten kö.. det va nämligen två bilar som hade krockat och hela vägen var avspärrad av två brandbilar,en ambulans och två polisbilar. Men satt kanske bara tio minuter en kvart sen visa polismännen att vi fick köra förbi. Obehagligt de där med krockar. Vet inte alls vad som hade hänt och vem som kört in i vem men volvon var typ mosad i baken och taxi bilen va mosad i fronten så jag antar att taxin kört in i volvon. Usch jag hoppas bara att alla mådde bra och inte fick några större skador.
Efter träningen åkte vi och handla och sen körde jag hem min mor. På vägen hem sen åkte jag förbi posten och postade iväg alla inbjudningskorten =D Så snart har ni dem ;) Ska bli så kul med dop. =D

Jag vill att Thomas bror ska sjunga och spela gitarr på dopet och jag funderar på om han ska få sjunga en låt med Bruno Mars. Han är jätte duktig på att sjunga och de vore kul om han kan och vill. Tror han sa ja till Thomas igår men jag är inte säker.

Aa men nu ligger vår underbara lilla dotter och sover i vår säng och hon har vart så ledsen idag. Båda hennes tänder bredvid framtänderna har kommit ut nu...=S Men inte helt än.. de är bara små kanter på tänderna som känns och syns genom tandköttet. Stackars min lilla flicka, det måste göra så ont fast hon får alvedon och sen gnuggar vi panodil på hennes tandkött så de bedövas lite. Jag hoppas de kläcker igenom nu under natten när hon sover. Så hon slipper "känna" så mycket.

Imorn ska Thomas iväg och Patri och Micke ska komma hit och hålla mig sällskap. Det ska bli jätte kul men jag gillar inte att de återigen ser ut som en svinstia här hemma. Jäklar va fort de blir skitigt. Vildas leksaker överallt och kläder och nappflaskor osv.. *SUCK* Jag hoppas jag hinner städa bort lite innan de kommer imorn iaf.

Nu ska vi kolla klart på en film...

Love // Nelly