torsdag 17 januari 2013

Jag måste göra något STORT fel!

Jag bytte ju ut en måltid mot en shake och jag ska ju då upprätthålla min vikt eller gå ner i vikt.. jag har gått UPP i vikt! Inte ett kilo, inte två kilo utan 4 kilo!! Känns ju inge bra alls... jag tänker göra så att jag äter mat och på måndag slutar jag helt och dricker bara shake så får vi se hur de blir då... För de här funkar ju inte.

Seize The Day <3

Torsdag 17/1 2013

Jag kan ju säga att jag skippar lastbils yrket.. Det var inget för mig. Jag trodde att jag skulle älska de men det gjorde jag inte. Jag var rädd och fjollig och tyckte det mesta var pest och pina. Tror jag passar med ett lite mer "kvinnogöra" jobb ;P haha vad nu det är.

Imorn ska jag åka och handla en del och kanske träffa syrran men de beror på om jag åker senare eller inte... Hon slutar skolan runt tre tiden och jag hade tänkt åka dit runt elva tiden så jag skulle slippa köer.

Jag har otrevligt mycket luft i min mage idag oxå.. kastade upp nästan hela natten och hela dagen har jag haft massvis med luft.. inte så skönt och inte trevligt.

Målat naglarna idag.. kollar på Once upon a time på datan oxå.... hehe en seg dag för en seg kvinna.

Jag saknar Patricia och Micke och de gör Vilda med. Hon är typ galen i Micke just nu och hon frågar efter er hela tiden =). Jag hoppas vi kan komma snart igen. =)



Ska bli sååååå mysigt när vi kan komma och sova över hos er i ert fina hus!! Love you <3

Snart ska jag åka och hämta hem min lilla sessa och jag hoppas hon har haft super kul på dagis idag, så pass att det håller tills på måndag för nu är de helg. =P Hon vart så ledsen att hon inte fick gå igår. Hon klagade på magont och att hon frös hela tiden så jag ville ha henne hemma en dag extra för att se om de utvecklade sig till något men de gjorde det inte som tur var så hon fick gå idag =). Hon blev lämnad till kl tjugo över åtta i morse oxå av hennes pappa. =) Så lite lyx =D.

Seize The Day <3