fredag 9 december 2011

Ibland blir man lite sur

Loggade in på Face och ser en bild på en tjock kvinna i baddräkt och en kommentar till den.
Svenskarna har blivit fetare med åren och det är illa MEN det ska inte behöva försvara sig för folk. Varför gå på folk som har fetma? Hjälp dem istället för att skälpa dem! Ge de styrkan att orka kämpa för sitt liv! Vissa har psykiska problem som ger övervikt och andra har ätstörningar! Vissa har de bara i generna.
De som är pinnsmala då? Personligen är jag hellre överviktig än pinnsmal för jag tycker inte om när man ser vartenda ben i kroppen. Jag gillar former, på en kvinna då. Vi kvinnor ska inte vara raka, vi ska ha kurvor för att kunna föda många barn och för att hålla oss friska. Något många inte tänker på är att för många hundra år sedan var de så att om man var tjock innebar de status och rikedom! De smala var fattiga och luffare. Idealet idag är ju sjukt! Man ska väga mellan 45-50 kilo och ha sillikon överallt och blondera håret. Att det har accepterats är sjukt bara det! Vad hände med................................

???


Nej jag vart lite sur när jag läste detta idiotiska på Face. Okunniga människor som ENBART har fördomar! Sådant gillar inte jag, man tar reda på fakta innan man skälper !! Sådant som inte många vet att man ska göra utan bara snackar skit och beter sig som dårar. Skit snack och rykten är omoget,okunskap,avundsjuka och idioti!

Tack för mig!

XoXo // Nelly

Friday!!!

Äntligen fredag! Vilda är ledig från dagis och vi har haft mysmorgon med bolibompa. Nu tittar hon på pippi. Ikväll ska jag åka till mamma och vi ska åka och inhandla lite fler julklappar. ;)

Jätte tråkigt väder idag, det ösregnar ute.. =( Jag som hade hoppats på snö så jag och Vilda kunde vara ute och leka idag. Men icke.
Det blir inomhus lek och de är oxå kul. =) Vi brukar bygga kojor och leka med bilen (jag springer runt och kör vilda) och ibland vill hon köra själv. =) Hon älskar när jag sitter på bilen och kör haha.. Jag får ju plats nu ;).

Vilda är jätte snorig idag... Lite tråkig. Jag hoppas de går över fort. Ger henne saltlösningsdroppar och ibland nezeril. Vill bli av med snoret så hon kan sova ordentligt på nätterna. I natt skrek hon så hon väckte både mig och Thomas. Hon drömde något väldigt läskigt för de skriket lät som att de gjorde ont eller så. Obehagligt att vakna med hjärtat i halsen. Jag blev jätte rädd. Inte av skriket utan av att jag trodde hon gjorde illa sig.

Nu ska jag ta och göra frukost till mig och mellanmål till vilda. =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4