söndag 24 juni 2012

Sööööndag

Vart en tråkig dag... har bara vart hemma och städat och tvättat kläder. Tog med mig Vilda till affären och handlade lite och sen hem igen. Åt super god lax med potatis till middag som Thomas lagade i ordning. =)

Vi har kollat på Alvin och gänget som vanligt oxå hahaha.
Ska kolla på nån film när Vilda har somnat... när nu de blir. Hon är jätte trött men hon brukar lyckas hålla sig vaken ett par timmar extra.




Jag är så enormt sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm men jag har inga såna... och de känns lite långt att åka till typ Angie eller nån för att låna en film hahaha. 

Eh får kolla en komedi eller nått... tip 21 Jump street =)

Min älskling har bakat en sockerkaka i smyg oxå hahaha.. när jag var och handla med Vilda hade han bakat den och lagt den i ugnen. Så när vi kom hem var maten klar och vi åt och jag tyckte att de va så konstigt att han hade ugnen på så jag sa men ska jag inte stänga av den och då sa han att han bakar till oss. =P

Aa snällt och gulligt av honom. 

På lördag fyller jag år och vi har bjudit 27 st... ganska några faktiskt men vi får inte plats med alla hahaha.. inte ens med 27 st egentligen. Men vi får alla klämma ihop oss. =D Sen kommer säkert inte alla heller.. jag vet att Marie med familj är bort resta.. min bror kommer va i Grekland och min svärfar är nog i dalarna. Sen kommer inte min mormor heller för hon orkar inte. MEN vi har glömt bjuda två st som jag ska smsa ikväll nu. =) 

FY GATAN..... jag blir 27 år på lördag! Börjar närma mig 30 år!!!!!!!!!!!!!!!! =O 
Känns helt stört.... jag vill inte bli 30 år... 


HAPPY FUCKING BIRTHDAY TO ME!!