måndag 25 juli 2011

Hos mamma

Är hos min mamma och lånar datan.. tänkte bara lägga in lite bilder..

När vi var i Nortan =)


 Fyllt i den och lagt till lite =)
 =)
 Min nya lilla lilla tatuering =) En fyrklöver oxå helt ny =)
 Nu är den läkt så den är inte röd längre =)
 Och den är läkt =) Måste dock fylla i den lite hehe
Så det va lite bilder iaf.. ska prata lite med min mamma nu och sen åka hem till mina älsklingar. Fick sms av Thomas där han skrev att dem saknar mig hemma =D

XoXo // Nelly

Jobbigt utan...

Tycker det är lite jobbigt utan data.. Kan inte lägga upp bilder här med mobilen. Vi ska betala våra räkningar och sen får vi se om vi kan köpa en data eller om vi får spara så vi kan köpa en till nästa månad. Vi vill inte ta på avbetalning.
Jag tänker mycket på en vän till mig... Eller två egentligen. Är orolig för båda. Jag kan inte hjälpa nån av dem. Jag är ingen läkare och ingen psykolog. =( Men jag försöker släppa de.. Svårt bara efter de som hänt i Norge. Man eller iaf jag börjar tänka på hur värdefullt livet är. Och då blir jag orolig för de som är sjuka och för de som har de tufft bland mina vänner. Livet är för kort. Jag är så tacksam att jag fått Vilda, för efter att jag fick henne har jag mycket mer sympati och oro och jag vill hjälpa till och jag hjälper till. Jag skänker till välgörenhet och jag försöker hjälpa Jiddra Inte med att skänka pengar så kriminella ungdomar kan få ett val till ett bättre liv. SÅ min dotter och andra barn kan gå på stan utan att bli knivskurna,våldtagna eller rånade. Jag älskar Jiddra Inte!! Fler borde skänka pengar dit.. Jag menar jag och min mor är väl inte de ända två som är mammor? Tänk på era barn, och andras barn! Jag ska skänka pengar igen den här månaden. Det finns inge snack om de. Patrik Pelosio är en fantastisk människa och jag hjälper honom mer än gärna.

Idag regnar de och jag och Vilda kommer vara hemma.. Jag vet inte om vi kommer åka till min mamma idag och låna hennes data. Imorn åker mamma och Helle till Polen på studieresa och shopping =) Så vi ska köra dem till flygplatsen och så ska vi hämta de på lördag igen. De ska kolla på Hitlers läger... Vet inte hur man stavar namnet på lägret men de är där de gasade ihjäl så många judar. =( Helle är en bra tjej, hon reser till och med för att titta och ta reda på mer fakta. Jag är stolt över henne! =)
Nu har jag spårat iväg och skrivit om allt möjligt. =P
Mycket i huvudet kanske.. Finns mer Hehe typ hur nervös jag är inför min undersökning.. =( Att jag vill tattuera mig, flytta till nortan. Drömmer om att bli smal igen (men drömma ger inga resultat). Får dock inte träna nu under tiden som jag håller på med utredningen. För min astma oxå. =S Tänker mycket på mina vänner som jag skrev, på familj, på Vilda såklart, hon är jämt i mitt huvud. Tänker på hemmet och jag tänker på min "pappa". Hänt mycket mellan mig och honom och han vill gärna prata ut om allt med mig men jag vet inte om jag vill... Tänk om de blir som förra gången.. Jag vill inte utsätta mig för de igen. Han sårade mig. Han har sagt förlåt flera ggr men ändå... Aa har lite i huvudet som sagt... Vill inte skriva ut i detalj för de är privat.

Nu ska jag ta min dotter.

XoXo // Nelly