onsdag 29 februari 2012

Juste

Syrran gadda sig ju i måndags. Det har öppnat en tattoo studio i barkarby och hon gick dit och boka tid. Killen som tattuera henne kände igen henne och frågade om hon hade en stora syster född 85? Aa sa helle. Aa men för att göra historien kort så är det min barndomsvän Jeppe som jobber där och som gaddade min syrra ! =D Haha så jag ska själv dit nån dag och säga hej =P.

Blir lack!

Är sur på en NOLLA som inte kan vara tacksam eller be snällt! Må du dö ensam och rädd din fega IDIOT!



Vilda somnade nyss.. det var jätte svårt att få henne att vilja sova idag. Hon börjar kanske bli bättre? Jag hoppas de. För jag har en intervju som väntar på mig. =D
Han sa att jag skulle smsa eller ringa honom när Vilda är frisk igen så ska vi ses och prata. Han tycker att jag verkar passa detta jobb perfekt och han tror att han vill anställa mig med timlön till att börja med, bara för att Vilda blir sjuk så ofta. Annars hade han velat anställa mig fast på en gång. =D
Så denna intervju låter ju som ni ser väldigt lovande! Den vill jag gärna gå på och får jag jobbet så vill jag börja med det samma! =D

Nu är kl tio redan.. hade Vilda somnat lite tidigare så hade jag hunnit duschat idag med.
Jag har vart riktigt duktig idag. Städade hela lägenheten, diskade,tvättat tre maskiner och hängt tvätten och lagt fram mat,och sen lagat mat. Badat och duschat Vilda och nattat Vilda. Nu har jag ont i ryggen och i höfterna. Som vanligt. Jag undrar när min inflammation i musklerna ska gå bort? =/ Jag tränar ju och jag rör mig varje dag. Men de hjälper inte.

Jag är rätt sjuk nu.... har en del saker som jag dras med varje dag 24/7!
Först och främst har jag ju min kroniska sjukdom i urinblåsan. Äter medicin för den dagligen för att förhindra urinvägsinfektioner och för att förhindra njurbäckeninflammationer. Vilket funkar sisådär.
Sen har jag inflammation i mina muskler från höfterna och ner i benen, vilket gör att jag har konstant smärta. Mina lungor, jag har en svår Astma som jag får gå och kolla upp hela tiden och på de har jag lungsäcksinflammation och vatten i lungan. Jag känner det, har inte vart hos läkare än. Ska dit imorn. då får jag de konstaterat. ( Har haft de så många ggr så jag vet hur de känns.) Sen har jag många magsår som jag oxå äter medicin för och de är väl inge konstigt i sig för det finns många som har de i dagens samhälle. Och utöver de så har jag systor som jag fortfarande väntar på att få operera bort. Troligtvis kommer jag inte få någon operation förrän efter sommaren någon gång. OCH mot allt detta ska jag sköta vardagen varje dag med hem,barn,vänner och familj. Jag söker jobb som en dåre och springer på intervjuer och arbetsförmedlingen.

Jag ger mig själv en klapp på axeln faktiskt. Jag är stolt över att jag klarar allt detta utan att klaga och utan att gnälla. Jag menar, visst får man klaga och gnälla ibland.. men kanske inte över en förkylning eller lite halsont ;). För mig är de lätta "sjukdomar" att ta sig genom. För andra inte. Vissa blir jätte sjuka av ett vanligt förkylnings virus oxå... klart man får klaga då. Vet inte vart jag ska komma med de här men jag vet en sak! Och det är att jag är stolt över mig själv och vart jag har kommit i mitt liv. Trotts mina motgångar med sjukdomar.

Nu hoppas jag på en god natts sömn så jag orkar med Vilda imorn.=)

God natt era dårar ;P hihi

PUSS



Hon äter lite ostbågar och dricker saft =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda kollar på Hajar som Hajar

Published with Blogger-droid v1.7.4

Skönt

Nu har vi iaf vart och lämnat in Vildas prover. Ska ringa dit imorn och kolla om jag kan få en tid till läkare för att lämna mer prover. Iaf en remiss till labb vore bra.

Vilda ligger och sover och har väl gjort den sen kl ett. Idag vill hon inte äta något alls och knappt dricka nått. =( Inte bra.

Har passat på att plocka upp alla leksaker nu oxå. Ska dammsuga sen när hon vaknat. Vill inte råka väcka henne, hon behöver sova så mycket som möjligt.

Ikväll blir de tacos till middag... Ska bli gött. Jag har inte ätit något heller nu bara för att Vilda inte äter.. =/ Glömmer liksom bort mig själv när jag hela tiden försöker få i henne lite mat eller vatten. Glass är svårt att få ner men de går lättare än mat. Så hon får en isglass då och då..

Vi var ute en liten stund och hon fick gå runt lite och njuta av vädret. Men hon vart helt slut efter bara tio minuter.

Sååå underbart väder ute!! Själv har jag satt mig på vår altan och solar lite. Skööönt =D

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min snygga lilla sjukling

Published with Blogger-droid v1.7.4

Många små böcker =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda fick....

Vilda fick en ny bok av oss igår för hon var så duktig hos läkaren. Hon sa inte ett ljud när de tog blodprover,halsprover,närprov och kollade i hennes öron. Hon var så extremt duktig. Så hon fick välja en bok och hon valde Bondgården. =) Det är massa små böcker i den här. Sätter ut en bild på de oxå.
Published with Blogger-droid v1.7.4

=D

God morgon alla läsare! Det är vår i luften och bara det gör ju att de drar i smilbanden. =) Igår eller om de var i förrgår så städade jag på vår uteplats. Vi har nån granne som verkar tycka att de är ok och slänga ciggretter och tändstickor på vår uteplats hela tiden. Thomas har sagt till henne och till och med tagit henne på bargärning men hon slutar inte. Jag städade som sagt bort alla fimpar och allt annat som låg där som blåst dit och idag när jag öppna och gick ut så ligger de nya fimpar där! =( Jag ska försöka prata med vår granne och se om hon inte kan använda en askkopp istället. Vi vill inte behöva städa upp efter henne jämt. Plus att det inte är fräsht eller fint och Vild ska ju kunna vara där ute och leka. Hon är i den åldern att hon gärna plockar upp och stoppar i munnen. Jag tror och hoppas att de inte blit otrevligt och så med vår granne. Det orkar jag inte och de vill jag inte. Vi är alla vuxna så de ska nog gå bra. =)

Och så är de onsdag idag... Jag har skit ont i mina lungor nu och funderar på att ringa vårdcentralen innan jag får för ont. Jag ska ju ut på lördag med syrran och mina bröder och då kan jag inte ha ont. Jaja..... De löser sig.

Vilda måste till vårdcentralen med för att lämna mer prover. Hon äter och dricker jääätte dåligt nu. Febern var uppe i 40,1 igår igen. =( Sen spydde hon som en gris när vi var och handla.. =/ Och innan vi åkte hade hon ingen feber alls. Som tur var så hade vi handlat klart så thomas fick torka upp spya och jag fick ta vår febriga lilla tös till toan och byta kläder och tvätta av henne. Overallen var helt ner spydd så hon fick rullas in i min jacka när vi åkte hem. =) Nu sover hon äntligen lite.. Hon fick en alvedon innan hon somna igår och nu vid tre i natt fick hon en ipren. Och så fick jag henne att dricka lite vatten oxå. Min lilla tjej... Nu har hon iaf inte bajsat sen igår morse. Får se hur bajset är idag om de kommer något. Hon äter ju inte och de lill hon åt igår spydde hon upp på en gång. =(

Nä hörrni, de är inte kul att ha en sån här sjuk liten flicka hemma.. Jag är orolig och passar på henne hela tiden. Hon blir bara sämre och sämre.. =(

Usch, när man är en orolig mamma så får man ju ont i magen.. Och jag som redan har massa magsår, det gör sjukt ont i min mage kan jag säga. Thomas säger att jag ska sluta vara orolig och inte stressa men de är fan skit svårt!! Speciellt när ens bebis är så sjuk. =(

Ska ta och titta på det sista i vakna med the voice nu.
Ha en underbr dag

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4