tisdag 2 oktober 2012

Vad har hänt då?

Jo vi har flyttat till vår trea och det börjar se ut som ett hem nu. Saknas tavlor och mattor men sånt får komma sen när vi har renoverat. Tapeterna ser hemska ut och alla rum förutom hallen MÅSTE göras om! Vildas rum blir först. Ikväll får vi nog min svärfar och hans fru hit på middag. Det ska bli kul.=)

Vilda är hemma från dagis och är SKIT JOBBIG! Trots åldern är fan inte kul!!!!
Ibland vill jag bara åka här i från en vecka och slippa allt! =)

Ja jag älskar mitt barn och ni som är föräldrar själva med en trotsig unge vet hur jobbigt det kan vara ibland.

Pratat med Angelica i tele om att vi ska ses imorn och gå på IKEA. Får se om vi går dit eller om vi bara åker hem till mig.

Pratat med Jenny om allt och inget och vi kom fram till att de finns riktigt äckliga människor =P hehe.

Idag har jag dammat,dammsugit och skurat alla rum och blev ledsen! Under vår säng i sovrummet hitta vi glassplitter när vi flytta in. Vi trodde att vi hade fått bort allt men nej då. Thomas fick glas i fingret i förrgår, Vilda fick i foten idag och jag i fingret idag. När jag dammsög hörde jag hur de fanns mer glas och sen när jag skura hitta jag en bit till. Inte klokt hur någon kan lämna ett hem ostädat och med glassplitter när hon vet att vi har barn! =( Och dessutom hade vi kommit överrens om städningen och vi hade jag skrubbat livet av oss i en månads tid för att det skulle vara rent och fint när hon flytta in i vår lägenhet. nej usch, jag är så besviken och ledsen.

Ska fixa ett mellanmål till Vilda nu. Lite fruktsallad kanske? =)

Seize The Day <3

Hoppsan hoppsan...

Bilder? ok! =) Så här gör man när man har tråkigt... ser ni fula tapeten? Mmmm den ska bort!! =D





























Seize The Day <3