måndag 28 november 2011

BARA för att jag är snygg =)


Bara för att det är så fint =)

HahahaHAHAHAHAHA

Jag kan börja med att säga att jag beställde två av Vildas julklappar nu.. Det var fraktfritt och så hinner vi inte åka till ett BR leksaker oxå..

Sen är jag lite fascinerad... eller blir egentligen lite rädd. Tittade igenom två bloggar lite fort. Två tjejers bloggar och de är vänner (Om jag fatta de rätt). Ena har flyttat och bytt ut möbler och fixat fint och jag kan kanske kalla henne för "alfahonan", den andra flyttade då oxå till samma område som "alfahonan" flyttade ifrån. Och hon har dessutom möblerat precis som "alfahonan" hade det i sin förra lägenhet. Med liknande möbler och möblerna står på samma platser. LITE skrämmande!! Alltså hur en person kan påverka en annan så där! Alltså jag vet inte om man ska kalla det vänskap eller ren besatthet? Fy vad läskigt! =/

Aa de var lite skrämmande att se hur en människa kan manipulera en annan så pass att den andra till och med blir "alfahonan" både med sätt att skriva, prata, klä sig och med möbler. Scary !!

Killen är på väg hem nu.. så jag har gett Vilda mat och hon sitter och äter. När hon är klar ska jag tvätta av henne och sen klä på henne igen.. då lär ju vi vara klara lagom tills han är hemma. =) Då bär vi av till Toys R Us för att köpa lite till julklappar till Vilda. =D
Vet precis vad jag ska köpa oxå!

Ska börja göra väskan redo med välling och yoghurt och blöjor =)

XoXo // Nelly


Gårdagens 1a advent firande =)
Mysigt var de!

Ringde till Vildas dagis idag och sa att jag inte vill hålla henne hemma från dagis mer. Hon har två vattkoppor som inte har torkat än och de på dagis tyckte de va ok att hon kommer imorn. =) Så de ska bli kul =D.
Hon ligger och sover nu och jag hoppas hon sover en timme iaf.

Det typ kliar i mina fingrar, jag vill ut och shoppa julklappar !! =D Jag har redan köpt till fem st via nätet och jag har fått paketen till tre av dem, nu väntar jag bara på de två andra. =P
Men jag har fem till att handla till.. Ska köpa till Vilda på fredag tror jag.. om vi inte åker i veckan men de tror jag inte. Hon ska få mycket och roliga saker =).
Dyrt kommer de bli heheh.

Jaja, idag händer de väl inget speciellt.. ska städa upp lite efter gårdagens bakande..
Ska försöka se till att träffa mina vänner lite oftare oxå.. men de verkar bli svårt. Alla är så upptagna, inklusive vi.
Tina min fina vän, jag SKA komma ut till dig snart!
Candrah- Vi kommer till dig när du och dina tjejer mår bra igen =)
Hanna- Vi ses snart, UTAN tvekan =D
Patricia- Visst är det vår tur att komma till er? =) Vad händer i veckan? =)
Angie- När kommer ni till oss på middag? =P
Johanna- I see you soon, i promise!
Veronica och Annika- jag hoppas vi ses efter jul och nyår? =)

Aa vi alla har familjer som går först men ibland så får vi en liten lucka att tillbringa med varandra. =) Ser fram mot nästa gång vi ses =)

XoXo // Nelly