tisdag 22 februari 2011

Ni får gärna rösta på min dotter Vilda =)

Gå in här och rösta på min lilla Vilda i tävlingen om att få vara med på omslaget i Vi Föräldrar tidningen =)

 http://www.viforaldrar.se/
När ni har kommit in på sidan så trycker ni på Tävla och sen på omslagstävling.. sen är de bara att hitta min lilla Vilda och rösta =P

Tack så mycket ni fina och snälla människor. =)

Love//Nelly

Wiiiie

Nu har jag kommit hem från träningen! Det va såå skönt och det är skit roligt. =D Jag längtar till på fredag när jag ska dit igen. Nu har jag fått ihop alla som ska med på Thomas 30 års fest iaf och vi blir 11 st. =) Ska bli så jävla kul! Två av mina bästa vänner kommer oxå vilket jag tycker är super kul då vi inte har festat tillsammans på väldigt länge. =)

År 2011 började väldigt dåligt för mig och min familj men nu börjar de vända ordentligt. Jag har kastat allt och alla som är skit rent ut sagt och har bara kvar dem allra bästa. Jag börjar må bättre och min dotter är alltid glad och skrattar och busar. Det kan inte bli bättre. Försöker få min fästman att börja träna oxå för han behöver de han med för att må bra. Får se om han kanske börjar snart. Då skulle livet börja arta sig för oss alla. =) Just nu älskar jag livet och jag mår så bra!! Det va länge sen jag kände sån energi och lycka så det sprudlar i hela kroppen. =P En vän till mig fick en son oxå här om dagen och jag vart så glad för hennes skull. Gud så hon har väntat på honom. Stort grattis Emelie och Reine!!

Nä ibland funkar allt som man vill. Juste, min fina fästman Thomas har lagat mat till mig nu oxå så jag ska avsluta här.

Ha de bäst
Love // Nelly

Uppdaterar lite..

Jag har inte vart ute på promenad då de blev snöstorm här ute i Tyresö..=S
Har oxå lyckats få med 9 st än så länge till Thomas 30 års fest =D Ska få svar av två till efter kl 17.00 ikväll när de kommit hem från jobbet. Hihi det kommer bli en grymt bra kväll för min älskling! Hans vänner, god mat och god dricka. =)

Ska faktiskt ta mig ut till bilen nu när min älskling har kommit hem.. jag ska iväg och träna och han ska vara hemma med vår dotter.

Love // Nelly

Åh vad glad jag blir =D

Nu har jag bokat tid,datum,kyrka och lokal för Vildas dop!! =D Vi blir 40 st på dopet så jag var tvungen att boka en lokal för 60 personer. Och då har vi bara bjudit de familj =P Får se sen om vi bjuder med några vänner oxå men jag tror att vi kommer hålla de inom familjen. Det kommer ju kosta en del med unbjudningskort och mat,dryck och tårta till alla. Det kommer bli jätte kul och jag längtar till den dagen. Vilda kommer att vara 7 månader när hon döps men de gör ju inget. Jag måste ringa och fråga min lilla syster oxå om hon vill vara gudmor till Vilda.. gudfar vet vi inte riktigt än vem vi vill ha än.
Men det kommer väl. Aa men de va kul iaf. =) Först ska jag fokusera på min syster som fyller år på lördag och sen är de min karl som fyller år och ska ha festen. Känner mig lite stressad med allt som ska fixas men det ska bli kul som bara den =D

Nä kan inte skriva mer nu.. min dotter är vaken nu.

Ha en fortsatt trevlig dag

Love // Nelly

Tok Tisdag

Den här dagen kommer bli kanon, Vilda och jag är utvilade från en hel natts sömn. Det ser oxå ut att bli fint väder så idag blir de en promenad och sen ska jag försöka hinna städa lite här hemma.. det är inte så lätt nu när Vilda rullar och ålar så mycket. Vågar inte lämna henne någonstans förutom i hennes säng och där vill ju inte hon ligga heller. =) Kl 18.00 ikväll ska jag va och träna iaf =D Känns så jävla skönt och kul att ha hittat ett gym där jag trivs och blir efterfrågad när jag inte är där och får sån hjälp man kanske behöver ha. Nu kan ju jag allt redan eftersom att jag nästintill är utbildad personlig tränare till gym.. men de är så kul ändå att bli påmind om hur man gör och verkligen känna de muskler man ska känna i... det va länge sen sist. Under min graviditet så gick jag upp 35 kilo.. vilket är sjuukt mycket. Så jag blev ju extremt överviktig då jag redan va mullig innan jag blev gravid. Och efter förlossningen nu har jag bara lyckats gå ner ca12 kilo.. Så de är massa kilon kvar att slänga i sjön. =) Vilket jag faktiskt tycker är lite kul då man verkligen kan se och känna stor skillnad när man börjar gå ner i vikt. Jag tycker att jag är jätte fin när jag är "smal" normal kanske jag ska säga... jag tycker inte att pinnsmal är fint utan jag vill ha lite kurvor och lite att ta i annat än ben. Alla tycker inte som jag såklart men det tycker jag bara är bra. =) Jag tycker att är man nöjd och mår bra med hur man ser ut så spelar det ingen roll om man är pinnsmal eller jätte tjock. Bara man mår bra. Jag mår inte bra av att vara såhär stor så jag vill ner till min tidigare vikt. Där är jag nöjd. Fast enligt läkares syn på vikt så är jag överviktig då med ca 7 kilo... =S Deras normer är inte riktigt friska tycker jag.. BMI... Nä de är inget för mig. Sätter ut en bild på mig när jag va smal så.. inte gick jag efter något BMI inte =)

Så såg jag ut när jag va nöjd med mig själv och mådde bra.. =) Inte smal och inte tjock utan normal.. om man nu kan säga normal? =S Aa men jag gillar de iaf och det är de som räknas hehe.

Nu har jag iaf lyckats få med lite folk till Thomas 30 års fest/middag.. väntar på två till som ska svara idag men än så länge är vi 7 st iaf.. =) Så det kommer bli jätte kul! Har ett problem med vad jag ska ge Thomas i födelsedags present..... Vad kan man ge en man som fyller 30 år som inte är för dyrt men ändå minnesvärt?? Varför jag säger inte för dyrt är ju för att jag är mammaledig och får inte direkt in mycket pengar.. Någon som har något förslag att ge? =D Kanske något roligt men fint på samma gång? Eller jag vet inte.. Svårt de där.
Mina fina älsklingar



Nu fick jag blogg torka.. Kommer jag på något mer skriver jag då.. =)

Ha en super bra dag

Love // Nelly