onsdag 27 juli 2011

Onsdag...

Idag har vi inte gjort ett smack... bara vanliga tråkiga hushålls grejer, som att tvätta och hänga tvätt... SÅ tråkigt. När Thomas kom hem från jobbet så frågade jag om inte jag kunde ta bilen och åka lite.. han sa ja såklart så jag tog en tur till barkarby och nu sitter jag här och lånar datan. Jag är såååå uttråkad!! Har svårt att andas för jag är så uttråkad... eller det kanske beror på den fuktiga luften och min astma. =P
Vill inte åka hem än.... vill göra något ju!
Här kommer lite bilder när vi var i Nyköping...

Vilda och Helle myser som bara den!!
 Gulliga gullungen min !!
 Jag och min älskade ängel !!
Hon gör "Loser" tecknet på bilden med mig och henne oxå hahaha sååå söt min lilla sessa!
Jag saknar såklart henne men nu när jag inte tränar fyra ggr i veckan så får jag ingen ensam tid alls och jag håller på att bli tokig. Just därför har jag fått åka iväg två ggr den här veckan redan i ett par timmar.. Så jag ska orka vara med min familj utan att irritera mig på de hela tiden. Ska sätta in lite mer pengar på mitt spar konto oxå.. hihi =D Så jag kan åka till House of pain och börja gadda min arm.. första sittningen ska jag betala 2000kr.. och jag har 2000kr nu. =D Ska vänta tills nästa månad så jag har 2500kr att ge.. så slipper jag betala så mycket mer nästa gång. =) Eller så betalar jag 2000kr och behåller 500kr som jag kan fortsätta spara på till nästa sittning =). Det tror jag på. För jag tror att min tattoo kommer kosta mig 3500-4000kr. Det är mycket detaljer och jag ska täcka hela armen hehe.. NICE!!

Aja ska fixa lite annat nu innan jag ska köra hem igen..
ha de gött gott folk.

XoXo // Nelly

Jag älskar.......

Vilda!! Hon är världens underbaraste och vackraste ungen som finns! Hon tog en behållare för välling ur skötväskan och jag tittade på henne och sa- men vilda, får du leka med den? Vildas svar var att aga tss och sen log hon haha. Underbara unge. Igår åkte vi till Nyköping på äventyr. Hade en super mysig dag med mina finaste. Bilen va fullpackad med kärlek! Vi hade en heldag där och sen åkte vi hem runt halv sex tiden. Åt tacos när vi kom hem och sen kollade Thomas på nån film som bestod av halv nakna tjejer och motorcyklar så jag titta på hunkar i sovrummet.. Gick på 3an igår. =) Vilda låg och sov bredvid mig i sin säng. Satt och spelade samtidigt som jag titta på tvn. Hände inge mer igår... Eller hände väl en hel del men inget jag kan skriva ut här =P Hehe.
Idag är de onsdag och vi ska väl åka och stor handla... Sen blir de att vara hemma. Har egentligen inget alls planerat den här veckan, bara på lördag.
Jaja...

XoXo // Nelly