onsdag 4 maj 2011

JAG VILL

Jag är grymt sugen på att gadda mig nu!! Förut tattuerade jag mig kanske en gång i månaden ett tag. Och nu kanske de blir en gång om året bara. =( Jag vill gadda hela min arm nu så jag kan börja på benet. Eller andra armen. Jag har en bild som jag vill göra och jag tror den är för stor för att ha på armen så benet blir nog bra. =)
Ska ringa min tattuerare och höra med honom vad de kan kosta att göra hela min arm så jag kan börja spara. =D Så kan jag delbetala oxå. Han är så snäll !! Jag har abstinens alltså.. måste få åka dit snart och träffa folk i min smak. Knäppa,roliga,galna och underbara killar =D Jag trivs där och mår bra där med dem grabbarna. Vi har kul ihop.
Thomas har oxå väldigt kul med de. =)



Jag har skit tråkigt idag. Dåligt väder är de oxå.

Idag onsdag: Träna och sola, shoppa om vi hinner.
Torsdag: Klippa mig och om jag hinner färga håret.
Fredag: Träna,färga håret om jag ej hann på torsdag och åka till Patricia
Lördag: Träna och sen hem duscha och packa lite kläder och sen in för att fotas i studio.
Söndag: Shoppa kanske kolla lägenhet.

Love // Nelly

Det här med dop presenter

Jag har tänkt lite och visst vill Vilda ha leksaker men skulle ju vara roligt och bra om de gavs lite mer bestående gåvor.. Som hon kan ha kvar när hon blir äldre/vuxen som minne.

Aa men de va bara det. =D

Ha en bra dag

Love // Nelly

Tisdag och onsdag

Igår glömde jag bort att skriva här då jag satt i tele med min kära Patricia och sen tog jag ju hand om mitt barn. På eftermiddagen åkte vi och handla och beställde doptårtan.. eller han som har hand om de ska ringa mig idag men vi lämna bild och sa vad vi ville ha för smak och så. Vi handla pappers dukar i rosa och plast muggar i lila och turkos och sen vanliga vita plast tallrikar. Vi kommer bara ha riktiga bestick då det blir lättare att städa bort =). Kaffe muggar har vi en massa hemma i plast så de behövde vi inte köpa. Så nu fattar doftljus och ballonger sen är dukningen klar. Ljusen kommer bara vara tända innan när vi håller på att fixa där så de ska lukta gott och välkomnande när alla kommer efter dopet. Jag undrar vart jag kan köpa ballonger där de står typ baby girl på eller liknande? Får inge förslag här så jag får gå via min facebook och fråga... Och de kommer 9 barn... så jag vill ha så alla barn kan få ta en ballong med sig hem om de vill. Åh vad jag längtar tills dopet. Först och främst för att de ska bli så kul och Vilda kommer vara så vacker och jag ser fram mot att träffa prästen och att höra Tobias sjunga för Vilda. Sen oxå för att jag vill att de ska ha varit nu så jag kan sluta känna mig så stressad haha. För just nu är de mycket på gång. Dop,lägenheten, Vilda,min familj,vänner och viktnedgång och så blir jag stressad över att jag måste hitta en dagisplats åt Vilda för de dagiset vi sökte till kommer hon nog inte komma in på nu i augusti. Fast hon har kusinerna där. Och så ska jag söka jobb och jag har ingen aning om vad jag ska söka. För receptionist/kontorist eller säljare eller inom vård, typ personlig assistent eller så vill jag inte jobba med helst. Inte för att jag inte tycker de är kul för de tycker jag men jag vill gärna kunna ha ganska lediga kläder eller en uniform och om mina tattueringar syns ska det vara ok. Jag vill inte hålla på att dölja dem. Jag har ju körkort nu så jag skulle nog tycka de var kul om jag fick användning av de i mitt jobb.
Aa men nog om stress. =P



Idag ska jag och Vilda ut och gå och sen ska vi hem och äta lunch och efter de ska Vilda sova lite hoppas jag och sen kommer Thomas hem och jag åker iväg för att träna. =) Nu har jag gått ner mer i vikt hahahaha men tänker inte säga hur mycket förrän jag har vägt mig på Curves den 18/5. Då är de säkert mer oxå =P. Jag kommer bli så snyyyygg när jag är klar. =D.
Och jag längtar... jag vill ju kunna vara med min dotter i lekparker och leka, inte sitta bredvid som en jävla latmask. Jag vill gunga och åka ruschbana och så med Vilda, men då är de ju bra om man får plats i allt oxå. Och det får inte jag nu. Men snart så. =D



Ja men efter min träning ska vi sola för på lördag ska vi tjejer åka och fota oss inne i stan i en studio. =D Så imorn torsdag ska jag klippa mig och färga håret, fick bra pris hos min kära Hanna =D. och aa idag solning. Så jag kommer att vara solbränd,nyklippt och ny färgad i håret till på lördag. Plus att jag är klar då inför dopet med håret. Måste fortfarande hitta en kofta och ett par skor. =S Svårt de där.



Nu vill jag umgås med min dotter som har tagit sovmorgon idag.

Love // Nelly