söndag 5 februari 2012

Raraste man!!

Min man har vart världens raraste på sista tiden! Han hjälper till utan att jag behöver be honom och han tar Vilda mer. =) Just nu har han stängt in sig i sovrummet med Vilda och försöker natta henne.. Hon ropar dock efter mig nu hehe. Tror inte hon är så trött än..

Dagen har inte erbjudit annat än städning och lek och disk. Slapp laga mat idag iaf, de gjorde Thomas. =)
Imorn ska jag troligtvis träffa syrran och vi ska åka och träffa Pirre. Ska bli kul! =D På morgonen imorn ska jag ner till vårdcentralen med Vilda. Måste kolla hennes crp och lämna näsprov och så.. något är fel.. =(

Tisdag ska jag gå på gastroskopi vilket inte är roligt alls...=( Gjorde en gastro för ett par år sen och sen har jag fått göra koloskopi två ggr och nu en till gastro... Det är vidriga undersökningar!! Så ser inte fram mot tisdag.

Onsdag fyller Sofia år men jag vet inte om hon ska ha någon fika eller så.. kanske till helgen. Har inte pratat med henne om de än.

Torsdag har jag inga planer än så länge och fredag blir de läkaren igen för att prata om mina sömnsvårigheter.

Helgen blir att vara med Vilda då Thomas antagligen ska döma innebandy...Söndag ska jag nog shoppa kläder till Vilda.

Aa så ser denna vecka ut.

Helgen har vi inte gjort något alls.. vi har bara vart hemma för Vilda hade så hög feber.. Hon har feber idag med men inte alls lika hög feber.. den ligger väl på 37,5.

Saknar min vänner... skulle vilja dela mig i fyra eller fem delar så jag kan vara med alla samtidigt. Vill så gärna finnas för de som har de jobbigt just nu men jag orkar inte heller alltid. Jag har oxå problem och familj som jag måste sätta i första hand! Men jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa till mer.

Angie min söta lilla Angie, vi måste ses snart! Jag behöver ett eller snarare fler goda skratt =)

Och du Patricia, du är för långt bort just nu hehe så du kan inte heller vara här och få mig att skratta.

JUSTE, jag har ALLTID haft (enligt optikern) Perfekt syn. Men de sista månaderna har jag börjat känna smärta i ögonen och bakom ögonen... Jag får huvudvärk och ögonen känner sig ansträngda.. Så jag tror inte att jag har perfekt syn längre..=( Ska ta mig råd att gå och kolla mina ögon.. jag har ju redan glasögon.. måste bara byta ut fönsterglaset mot glas med styrka. =) Fick sms av Pirre nu... ska bara läsa vad han skrev............................... haha nä det var syrran. Väntar på att Pirre ska smsa om morgon dagen. Han sa att han ska kolla upp vart och vilken tid vi ska ses imorn. Jaja....

Syrran min fyller 18 år om tre veckor.. Hon vill åka upp till Nortan och gadda sig men jag vill inte sitta och åka dit för en sån liten tattuering.. det kostar mer i bensin än vad hennes tattuering kommer kosta heheh.. Så jag sa att antingen får hon vänta tills jag ska dit och göra klart min eller så får hon gå till House of Pain i jakan. De tattuerar ju en vän till mig och hans gaddningar är fina så då kan hon gå dit och göra sin simpla lilla tattuering på tummen =). Ska prata närmre med henne och mamma om de sen. Kul ska de bli iaf. Syrran vill oxå ha massa gaddningar! Nu väntar jag bara på att bror min ska göra en oxå! Jimmie alltså... han har en han vill göra men han gör den aldrig hehe... jag tror min andra bror har en men jag är inte säker.. =S Syrran ska göra en likadan blomma som jag har och som mamma gadda för något år sen...Så vi tjejer har likadana =D. Haha jag gjorde den bara för att jag ville ha något på nackmuskeln och mamma gilla den så mycket så hon gjorde en likadan. Nu har vi fått syrran att vilja göra den oxå. =P Så när hon ska göra den så åker vi alla tre upp till Cribbe så får han göra den på henne med. =D Då har han gjort på alla tre hehe.

Åååååh vad jag blir sugen på att tattuera mig nu!!!!!!!! Måste försöka spara ihop pengar så jag kan åka... Thomas lär ju inte kunna spara något då alla hans pengar går till mat och räkningar så han kommer inte kunna ge mig min julklapp... så jag får försöka själv hehe kan ta ett tag men de gör inget. Och kan han betala sen då kan jag göra min andra tattuering som jag vill ha på min högra arm =PCribbe har mina ritningar så jag behöver bara ringa och boka tid då haha =P

Aja nu kommer jag snart bli tokig om jag inte får gadda mig... Hade vart bra att gadda sig nu... när de är kallt ute. Jag vill inte tattuera mig i sommar.. och bara för de så kommer jag säkert gadda mig i sommar hahaha

Nä ha de bra nu.. jag spårar ur som vanligt. Skriver om helt oväsentliga saker..

XoXo // Nelly

Kollar luren igen haha

Published with Blogger-droid v1.7.4

Kramas

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min gullunge

Published with Blogger-droid v1.7.4

Kollar mobilen

Published with Blogger-droid v1.7.4

Sötaste

Published with Blogger-droid v1.7.4

I love you snygging

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min pussgurka

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min älskling

Published with Blogger-droid v1.7.4