onsdag 18 april 2012

Hmm......

Känns som att jag har tagit allt lite för givet på sista tiden och de känns inte ok! Jag är lyckligt lottad som har en sån fin familj och så fina vänner! Jag har tak över huvudet och mat på bordet, kläder på kroppen,rent vatten att dricka och duscha i. Jag har lyx saker som tv,data,mobil och spel.
Jag får inte ta livet för givet!! Jag har ett bra liv.. Vi lever inte i lyx med pengar men vi har en STOR familj som alltid finns och ställer upp, som ger värme och kärlek och tröst! Vi är trygga i oss själva och med vår familj. Mer än så kan jag bara inte begära.

Nästa vecka ska jag höra av mig till Patrik Pelosio och höra när han kan komma på en fika. Ska bli så kul att täff honom och höra om de finns något jag kan hjälpa till med. Han är en fantastisn människa som hjälper och stöttar ungdomar/barn och vuxna. Det är en sann ära att få ha honom som min vän!

Ska skriva lite ur hans bok sen så ni får veta vem han var och vem han är idag. För er som inte redan har läst boken Jiddra Inte! ;)

Bidrag gärna med en slant. www.jiddrainte.se

Love // Nellynator
Published with Blogger-droid v1.7.4

SNYYYYYYGG!!!! =D

Published with Blogger-droid v1.7.4

Blir lite smått irriterad!

Vårt internet har inte fungerat på flera dagar nu. Ringde till Telia och frågade vad de var för fel och de sa att de är troligtvis vårt stick. Men jag kunde inte fixa något eftersom räkningen står i Thomas namn. Så han måste ringa ikväll. Lite irriterande faktiskt.

För övrigt så har förmiddagen vart ok. Var på mammas jobb och prata lite och sen åkte jag till curves.. Sa upp mitt kort där nu. ='( Jag får inte träna nu när min kropp har fullt upp med att läka med magen och min muskelinflammation.. Sen kommer operationen och då får jag inte heller träna på länge så de är helt onödigt att sitta och betala för de nu. Men jag kommer helt klart tillbaka sen när jag får börja rehaba! =)
Oavsett om jag går ner i vikt eller inte så tränar jag för att jag tycker de är kul! Speciellt på curves! Jag älskar deras träning och människorna där, och zumban! Zumba instruktören saknar jag oxå för hon är så cool! Och hon hjälper mig och ger så bra råd! Alla där är helt underbara! Kommer sakna att gå dit. ='(

Får hoppas att dessa månader går fort så jag kan börja igen. Att träna 3-4 ggr i veckan är de bästa jag vet! Jag mår så mycket bättre och jag får lite egentid. =)

Ska väl göra någon nytta hemma..

Ha en bra dag.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bläää!

Skit ner er! ;)

Jag är hos mor min nu på en snabbvisit.. Ska hem sen och fixa lite.. Kl två hämtar jag Vilda.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4