söndag 27 mars 2011

Söndag

Idag vakna vi av att vår fina dotter låg och titta och prata med oss från spjälsängen och hon låg med huvudet i fotändan...eller snarare hela hon låg i fotändan. =P Hon har en liten lekhörna där så hon hade tagit sig dit. Sen va hon så himla hungrig men hon behövde bytas på först så de slutade med att hon fick dricka sin flaska inne på skötbordet haha. =D Tokig början på söndagen. Men hon tyckte de va kul och är så glad nu.

Jag och min älskling skulle kolla film igår när gullungen hade somnat.. MEN som vanligt somnar jag. Så jag gick och la mig och älsklingen fick titta på slutet själv.

Idag har jag världens träningsvärk i rumpan =D Vi var och träna igår men båda va så inne i egna tankar att vi glömde att stretcha.. och de känns nu haha. Men kul är de för jag älskar att ha träningsvärk för då vet jag att de händer saker med min kropp. Alla strävar efter beach 2011 nu och kämpar som tokar medans jag bara kämpar för att må bra och se bra ut för mig själv =D Jag har haft en jätte fin kropp innan förlossningen och jag har aldrig i hela mitt liv kämpat inför att gå till stranden. På något sätt tycker jag att de är lite väl "jag bryr mig om vad andra tycker" och jag bryr mig inte. Jag har aldrig brytt mig om de. Jag gör alltid sånt här för mitt eget bästa bara. Jag vill inte vara så ytlig heller att jag måste se bra ut till stranden bara för att jag vill att folk ska kolla på mig. Jag får uppmärksamhet oavsett om jag är smal eller tjock ändå.....för jag har en himla massa tattueringar. Sen har ju jag himla fina kurvor till skillnad från de här pinsmala tjejerna. Och enligt mitt tycke (och alla får tycka vad de vill) så är de finare att ha kurvor som kvinna. För Kvinnor är byggda med kurvor. Alla tycker ju så klart inte som jag och det är helt ok. Alla får se ut som de vill och jag dömer ingen utan jag säger bara vad jag tycker är fint på mig. =D Curves hehe

Jag är iaf så jätte glad.. Än så länge har vi fått in att 22 st kommer till Vildas dop. =D Det är hälften av alla vi har bjudit och de är ganska långt kvar till den 23 april då sista anmälningsdagen är. Så förhoppningsvis kommer alla. =D Och vi var och köpte de mest gulliga små skorna till henne som hon ska ha på sig på dopet. Och en kofta. Allt i vitt så klart. Så hon får inte äta blåbär den dagen ahha. =P

Idag ska vi förhoppningsvis hjälpas åt att städa här igen.. vart lite allergisk igår kväll när vi kom hem. Plus att de behövs läggas undan lite leksaker och så nu för nu är vi till och med leksaker i vår säng och jag hitta en napp under min kudde haha.
Sen ska vi planera mera inför dopet och sedan kanske en eventuellt flytt. =D

Love // Nelly