tisdag 15 mars 2011

Lånade av Patri =P

Lustiga kroppsövningar - För sinne & kropp

Man kan göra mycket kul med sig själv på sin fritid, utan att riskera att smittas av en massa sjukdomar. Och helt drogfritt. Och gratis! Här följer lite tips, jag har provat alla själv och kan garantera att ni kommer ha jättekul!


Snurra hjärnan
  • Gör så här: Åk tåg i färdriktningen på fönsterplats. Blunda hårt utan att kika. Nu låtsas du att du åker baklänges. Vänd huvudet mot fönstret. Öppna ögonen. WOW! Det känns som om hjärnan snurrar ett varv. Funkar även om du åker baklänges och låtsas att du åker framlänges.
    Snurra hjärnan

  • Vända musenTa din datamus och vänd så att du har sladden mot dig. Försök att styra pekaren i ditt favoritprogram. Klicka med handflatan. Kul som omväxling.

  • Ombytta kulturprogramSätt på ett kulturprogram av den tunga sorten. Nike och Röda Rummet är bra. Sätt dig och titta. Nu låtsas du att det är ett gäng komiker som sitter där och gör parodi på ett kulturprogram. Helt plötsligt har du en helkväll med förstklassig underhållning.

  • Terrängpinnen i pannanAtt ta en pinne och sätta ena änden i marken och den andra mot pannan och sedan snurra som en galning har väl alla gjort. Det är lite roligare att prova terrängvarianten. Gör samma sak fast i tät skog. Eller i ett fullpackat köpcentrum

Det är dags att börja banta

  1. Dina vänner ber dig hoppa ner i poolen så de kan surfa på vågorna.
  2. Du måste använda en roller för att sminka dig.
  3. Viktväktarna kräver att du säger upp ditt medlemskap.
  4. Du stiger upp på en våg på ett nöjesfält och den säger: "En i taget, tack".
  5. Busschauffören ber dig sätta dig på andra sidan för att inte riskera att välta när han svänger.
  6. Du suddar ut allt som står på svarta tavlan när du vänder dig om i klassrummet.
  7. Du trillar omkull och i dina försök att ta dig upp vaggar du dig själv till sömns.
  8. Framhjulen på pickupen åker upp i luften när du sätter dig på flaket.
  9. Du börjar använda dina hakor då fingrar och tår tagit slut när du räknar.
  10. Du somnar när du ligger och solar på stranden. När du vaknar märker du att du håller på att transporteras till SeaWorld medan en kille står och sprutar vatten på dig och säger "Håll honom blöt killar, håll honom blöt."

Love // Nelly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar